Pachete de cărți de vacanță la reducere – cărțile pe care ți le-ai dorit

Pachete de cărți de vacanță la reducere

Editurile au pregătit pachete de cărți de vacanță la reducere. Iată două dintre cele mai bune oferte!

Pachete de cărți de vacanță la reducere

Pachete de cărți de vacanță la reducere – Editura Polirom

Pachet Promoțional Elif Shafak
65 lei (-36%)

• Palatul Puricilor
Ca în „O mie si una de nopți', narațiunea principală se ramifică în nenumarate povești, care mai de care mai amuzantă și mai uimitoare. Ceea ce leagă toate aceste întâmplări este locul în care se petrec – Palatul Bomboana, o clădire de apartamente de pe strada Cabal, construită pe la jumătatea secolului al XX-lea de un cuplu de imigranți ruși. Altădată plin de farmec și cu personalitate, palatul este acum căzut în paragină, invadat de gunoaie și de paraziți de tot soiul. I se spune Palatul Puricilor.

• Cele patruzeci de legi ale iubirii
Viața Ellei Rubinstein se schimbă din temelii atunci când, la agenția literară la care tocmai s-a angajat, i se cere să scrie un referat despre romanul unui autor necunoscut. Între Ella și Aziz Zahara, autorul romanului, începe un schimb epistolar, apoi se înfiripă o minunată poveste de dragoste.

• Onoare
Povestea urmărește personajele în locuri extrem de diferite: un sat kurd izolat de lângă Eufrat, gălăgiosul și exoticul Istanbul, ploioasa Londră. Romanul abordează o temă extrem de actuală, cea a „crimelor de onoare', care continuă să fie o realitate înspăimântătoare nu numai în societățile musulmane, ci și în comunitățile de imigranți din Vest.

Pachete de cărți de vacanță la reducere – Editura Nemira

Trilogia „Jocurile Foamei'
de Suzanne Collins
49,25 lei (-43%)

• Jocurile foamei
Într-un viitor postapocaliptic, douăzeci și patru de adolescenți sunt răpiți și aruncați într-o luptă pe viață și pe moarte. Întreaga epopee este televizată în direct și urmarită cu frenezie. Doar unul dintre ei trebuie să scape cu viață. Acesta se va întoarce acasă faimos și bogat. Cine va fi supraviețuitorul?

• Jocurile foamei: Sfidarea
Cei doi câștigători care au sfidat pentru prima oara in istorie regulile jocului, revin în Districtul 12, sperând că va urma o lungă perioadă de pace. Dar, în timp ce parcurg Turul Învingătorilor, apar zvonuri despre o revoltă printre locuitorii districtelor. Iar în ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Ei trebuie să convingă națiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiți nebunește, altfel urmează consecințe dezastruoase.

• Jocurile foamei: Revolta
Katniss a supraviețuit calvarului Jubileului Pacificării. Împreuna cu familia ei, este la adăpost în Districtul 13. Peeta, însă, a cazut prizonier în mâinile Capitoliului, iar președintele Snow îi pregătește o soartă aparte. Katniss devine un simbol al revoluției, dar realizează că a fost mai degrabă un pion mutat pe tablă decât liderul celor asupriți. Ea trebuie să gaseasca o soluție ce pare din ce în ce mai puțin posibilă.

Poate te interesează și:

Cărți polițiste la reducere

Cărți de psihologie la reducere

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte