Motivul pentru care se va reedita un episod din sezonul doi al serialului „Stranger Things”

Când fanii Stranger Things au urmărit „Chapter Two: Vecna’s Curse”, al doilea episod al sezonului 4, cei cu ochi de vultur au observat o greșeală care a fost destul de mare.

În scena în care Angela (Elodie Grace Orkin) și alți câțiva bătăuși o înconjoară pe Eleven (Millie Bobby Brown) la patinoar, unul dintre ei filmează incidentul. Data care apare pe cameră este 22 martie, o dată pe care serialul Netflix o stabilise deja ca fiind ziua de naștere a lui Will Byers (Noah Schnapp) încă din sezonul 2. Cu toate acestea, nimeni nu pare să își amintească faptul că este ziua lui de naștere, inclusiv mama lui, Joyce (Winona Ryder).

Creatorii serialului, Matt și Ross Duffer (alias frații Duffer), au recunoscut că ei înșiși au uitat de importanța zilei de 22 martie, motiv pentru care nimeni nu a făcut referire la ea în episod. Iar aceasta este o perspectivă prea tristă pentru frați, care au confirmat că se vor întoarce pentru a face câteva modificări la acel episod original din sezonul 2.

Într-un interviu acordat revistei Variety, Matt a declarat că vor face un “George Lucas” în episodul din sezonul 2 în care Joyce încearcă să-l aducă pe Will înapoi de sub influența pe care o avea Vânătorul de Minți asupra lui. Îi vor schimba ziua de naștere în 22 mai, pentru că luna mai „poate fi băgată în gura lui Winona”.

Această revenire se face pentru că regizorul Războiului Stelelor are obiceiul de a continua să editeze și să se joace cu filmele sale la ani de zile după ce acestea au fost lansate, ceea ce este la fel de frustrant pentru unii fani pe cât este de interesant pentru alții.

Duo-ul creativ a dezvăluit, de asemenea, că aceasta nu va fi prima dată când se întorc pentru a face mici ajustări la serial. Aceștia au declarat pentru Variety că au editat mici aspecte vizuale din sezoanele trecute din Stranger Things fără să anunțe publicul. Cu toate acestea, frații spun că fanii care dețin copii DVD sau Blu-ray ale serialului și sunt cu adevărat atenți ar putea fi capabili să observe diferențele dintre modul în care arată lucrurile pe acele copii și ceea ce rulează pe Netflix.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Timp Liber