(P) Unde sunt păstrate prăjiturile din cofetărie

(P) Unde sunt păstrate prăjiturile din cofetărie

În prezent majoritatea magazinelor folosesc vitrine de tip comercial ce permit atât păstrarea produselor în cele mai bune condiții, dar mai ales, sunt promovate către clienți pentru vânzare.

Expunerea produselor în vitrine comerciale reprezintă un avantaj în decizia de cumpărare. Pentru produsele de cofetărie este un mare avantaj să fie expuse la vedere pentru clienți. Dulciurile atrag cele mai multe vederi ale curioșilor care doresc să își îndulcească papilele gustative. 

Toate prăjiturile dintr-o cofetărie sunt păstrate în frigidere speciale sau vitrine expuse în magazin, în cele mai bune condiții. Acestea au nevoie de o temperatura specială pentru a nu-și pierde din proprietăți sau din perioada de valabilitate. Vara când afară este foarte cald, pentru prăjituri vitrina frigorifică este cea mai importantă, altfel acestea după o zi pot să se strice.

În orice cofetărie sunt importante aceste vitrine frigorifice. Reprezintă un element esențial ce îndeplinește mai multe roluri. Probabil cel de marketing este cel mai important deoarece oamenii achiziționează mai des produsele pe care le și pot vedea în fața lor. 

Orice tip de vitrine cofetărie au un impact major asupra clienților. Aceștia intră, văd produsele și cei mai pofticioși nu rezistă tentației de a încerca. Decizia de cumpărare e influențată pozitiv când produsul este aproape de client, chiar și printr-un geam de sticlă.

Vitrinele special concepute pentru cofetării sunt dotate de cele mai multe ori și cu elemente iluminatoare care atrag atenția și scot în evidență calitățile produselor promovate. Se folosesc leduri speciale pe diverse culori care atrag ca un magnet pasionații de dulciuri din jur. De multe ori chiar și simplii trecători de lângă cofetărie vor intra să savureze dulciurile proaspete atunci când sunt prezentate într-un mod inedit.

Pe lângă cofetării, acolo unde de regulă sunt cele mai multe dulciuri, aceste echipamente horeca sunt folosite foarte des și în restaurante, hoteluri sau alte spații unde se poate mânca la exterior. Menținerea în condiții optime la temperatura potrivită este foarte importantă pentru aceste produse perisabile. 

Forma vitrinei de cofetărie este foarte importantă. În funcție de spațiul pe care il ai la dispoziție, poți alege dintre vitrine cofetărie verticale și orizontale. Cele verticale sunt mai interesante deoarece atrag mai mult ochii trecătorilor. În aceste vitrine orice preparat pare vedeta cofetăriei, mai ales produsele din partea superioară a vitrinei.

Este important să investești într-o vitrină de calitate. Cele mai bune vitrine frigorifice sunt disponibile pe site-ul celor de la Techstore. De aici poți alege produse de calitate la prețuri speciale, care pe viitor te vor scăpa din foarte multe probleme. Cu ajutorul vitrinei setezi temperatura optimă și umiditatea pentru ca orice preparat să se mențină gustos și savuros. 

Față de un frigider obișnuit, vitrinele frigorifice au o altă gamă de temperatură ce necesită o umiditate specifică să păstreze preparatele proaspete.Ține cont și de acest aspect când cauți o vitrină pentru afacerea ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse