(P) Trei tipuri de inele de logodnă și calitățile lor

Înainte de nuntă este logodna. Logodna este gândită ca o promisiune care pregătește viitorul eveniment, nunta, și este o ceremonie deosebit de emoţionantă pentru ambii parteneri, ce are loc de obicei cu un an înainte de nuntă.

La fel ca la nuntă, în cazul logodnei se poartă inele special create pentru această ceremonie. Inelele de logodnă pot fi simple sau cu diamante, din aur sau din alte metale preţioase, și se pot personaliza. De departe, cele mai interesante și mai căutate inele pentru logodnă sunt inelele cu diamante.

Spre deosebire de un inel obișnuit, acestea pot fi folosite oricând ca inele de logodna cu diamant, arată excelent, sunt rezistente, iar prezenţa pietrelor prețioase le sporeşte valoarea și eleganţa. În colecţiile online de inele cu diamant sau inele de logodnă cu diamant vom întâlni trei tipuri de modele cu o estetică deosebită.

Inele cu trei diamante, tip Halo, cu aglomerare de diamante

Mai întâi avem un inel logodna cu trei diamante, e vorba de modele clasice care aduc aminte de perioada victoriană, diamantele sunt perfect şlefuite și au forme regulate, integrate în designul unor inele de logodnă. Piatra centrală este puțin mai mare decât restul diamantelor, poate are altă formă, totul pentru a evidenţia frumusețea acesteia și a celor din jurul său.

Un inel logodnă cu diamante la un preț bun este și cel de tip Anturaj, Halo. Aici avem un diamant mare, dominant, și mai mai multe diamante micuţe în jurul lui. Sistemul de prindere al diamantelor este mai micuț ca în trecut, frumusețea naturală a diamantelor fiind pusă în evidenţă mult mai bine la aceste inele de logodnă cu un preț bun.

Alt model pe care îl puteți comanda online este și cel cu aglomerare de diamante, diamantele sunt montate foarte aproape unul de altul pentru a lăsa impresia existenței unui diamant mai mare.

Inelele vintage pot face o impresie bună la o nuntă cu aceasta tematică, arată diferit de restul inelelor amintite și sunt o piesă unicat care nu ar trebui să lipsească de pe degetul tinerilor care participă la ceremonia de logodnă.

La E-ring ai inele de logodnă cu model unicat, pe care le poți personaliza după bunul plac

E-ring este magazinul online care comercializează o gamă variată de inele pentru logodnă cu diamante, producătorii de bijuterii au experiență și folosesc pietre selectate în Anvers, orașul diamantelor.

Cu preţuri bune și design elegant, inelele de la E-ring au certificat de garanţie, de calitate, garanţia e de 24 de luni până la cinci ani, întreţinerea și curăţarea sunt asigurate gratuit în garanţie, o dată pe an. Serviciile de suport și de consultanţă în alegerea materialului și a modelului bijuteriilor, consultanţa post garanţie sunt oferite de profesionişti cu experiență vastă în domeniu pentru o alegere inspirată de fiecare dată. Firma poate oferi și ţintuire la cel mai înalt nivel, redimensionare, curăţare, rodinare pentru aur alb, toate modelele de inele sunt unicat.

Pe site există și un configurator special pentru a avea inelul dorit și un design cât mai interesant. În doar 21 de zile comenzile sunt gata de livrare, comenzile se plasează și telefonic, stocurile sunt actualizate în permanenţă pentru a avea mereu la dispoziție cele mai interesante modele ușor de personalizat.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse