(P) Top 4 dotări pentru părinți preocupați – ce nu poate să îți lipsească din arsenalul lucrurilor pentru copil

În era modernă, când multe dintre nevoi sunt ușor suplinite de aparate, ba chiar de gadgeturi fel de fel se pare că în ajutorul părinților se înscriu deja multitudini de dotări de mare ajutor. După cum spun părinții din generațiile actuale, multe s-au schimbat încât par indispensabile în viața lor de părinți și ai lor copii.

Încă din primele luni, poate chiar premergător venirii pe lume a unui bebeluș, orice părinte se preocupă de anumite achiziții. Aici se înscriu lucruri dintre cele ce bifează și nevoile primare ale unui copil de hrană, somn și liniște. Pare o lista destul de minimalistă, când de fapt te surprinde cu câte lucruri include în arsenal.

Dintre cele mai căutate lucruri, așa cum arată și media magazinelor de profil, se înscriu lucrurile necesare pentru cameră, acolo unde aceasta este special amenajată. Ceva mai restrânsă este lista celor care optează pentru co-sleeping, însă nici aici nu se poate spune că părinții sunt lipsiți de griji.

Sfatul specialiștilor

Un părinte în devenire este mai confuz ca un copil la bâlci, când cuprins de eforia momentului, nu mai știe ce să aleagă din marea de opțiuni. Ce-i drept piața dispune de susținerea unei industrii întregi axată pe producția de lucruri pentru copii de toate vârstele. Luând totul pas cu pas în funcție de nevoie și prioritate, iată ce lucruri sunt dintre cele mai frecvente solicitări pentru comenzi.

Pătuț

Piața este tot mai ofertantă la capitolul patuturi din lemn pentru copii. După o perioadă, publicul își reîntoarce atenția către acestea. Sunt mai trainice, sunt rezistente datorită materialului în sine. Părinții sunt și ei mulțumiți și de faptul că pe lângă avantajele pe care le prezintă un pătuț din lemn așa cum știe toată lumea, acum mai mult ca oricând se pune accent de design, forme și tipare interesante.

Spre exemplu, un pătuț din lemn se poate transforma în unul potrivit și pentru categorii de vârstă mai mari. Altele includ leagăn și suport fix pentru a fi flexibile după preferințele și stările celui mic. Pot avea spațiu de depozitare la bază, o laterală culisantă sau chiar detașabilă.

Mai mult decât atât, sunt create cu tehnici inovoatoare, în culori non toxice, pentru că cel mic să fie în siguranță și să respire aer curat, fără risc de toxicitate din ce emană lemnul în cauză.

Cărucior

Pentru plimbările lungi, pentru confortul copilului și nevoia oricărui părinte un cărucior este necesar. Acesta cunoaște la rândul său numeroase opțiuni. Preferințele actuale scot câștigătoare modelele de tip 3 în 1, cele care includ și un scaun auto și landou. Cele mai simple modele sunt cele sport.

La ora actuală există atât de multe opțiuni încât părinții aleg mai degrabă în funcție de ceea ce li se pare lor practic. Sistem de pliere interesant și convenabil, modele colorate, dotări minuțioase – huse, accesorii, sistem de siguranță, de prindere etc.  sunt câteva dintre repere.

În funcție de complexitatea modelului, prețurile variază. Doar că sunt și convenabile. Spre exemplu la www.babytrend.ro modelele sunt atât de variate, încât indiferent de clasa de reper, se vor găsi numeroase opțiuni și alternative.

Jucarii

Nu există copilărie fără joacă și copil fără jucării. Acestea sunt maniera prin care ei învață despre viață, despre lumea ce îi înconjoară, dobândesc aptitudini și în principiu se distrează, se amuză și petrec  timp prețios pentru ei.

Jucăriile, deși nu par a fi un maxim interes, ele se achiziționează pe parcurs și pe etape de vârstă. Sunt totuși din ce în ce mai complexe pe măsură ce nou născutul deprinde și mai multe abilități. Așa se face că ajung să aibă preferința mașinilor în miniatură pentru plimbările de vară și triciclete, biciclete și nu numai.

Lista nu se oprește aici. Scaunele auto sunt de asemenea un interes la ora actuală, având în vedere că transportul cu mașină este din ce în ce mai frecvent în rândul părinților. De asemenea, videofoanele și interfoanele sunt și ele parte din lista de interese ale părinților moderni, cei care doresc o monitorizare indiferent de moment.

Toate astfel de produse se regăsesc și la babytrend.ro, magazin de specialitate axat pe acest segment. Cu oferte variate, însăși paleta de produse demonstrează cât de multiple sunt cererile părinților moderni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse