(P) Taraful Viorel Bogăteanu a lansat un produs muzical unic în România!

(P) Taraful Viorel Bogăteanu a lansat un produs muzical unic în România!

Din seria obiceiurilor care ne fac să devenim mai fericiți, putem afirma că la hotel Silver Mountain Resort and SPA 4* din Poiana Brașov descoperim unicitatea locației, a serviciilor de lux oferite și totodată o atmosfera senzațională creată de Taraful Viorel Bogăteanu, care prestează în fiecare weekend (vineri și sâmbăta) și vă așteaptă să petreceți seri românești cu muzică de calitate, dans și voie bună.

Fiind o locație specială, ne-am gândit să asezonăm un mic dejun de excepție cu experiența muzicală a artiștilor din taraf, lansând produsul unic muzical în România Mic dejun cu muzică LIVE acompaniată de acorduri de vioară'!

Sunetele armonioase și atmosfera de relaxare creata fac din mic dejun nu doar hrană pentru corp, ci și pentru suflet! Turiștii hotelului apreciază spectacolul gusturilor îmbinat cu cel al sunetelor, fiind practic fermecați de unicitatea fenomenului muzical descoperit doar la acest hotel.

Vă așteptăm cu drag la Hotel Silver Mountain Resort and Spa 4* din Poiana Brașov pentru a petrece clipe unice alaturi de TARAFUL VIOREL BOGĂTEANU.

Informații și rezervări Taraful Viorel Bogăteanu, tel 0738740222, email: viorelbogateanu@gmail.comwww.viorelbogateanu.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte