(P) Samsung plănuiește să-și recâștige cota de piață în Asia cu gama M

Când vine vorba de sistemul de operare Android, lideri pe piață la vânzări erau companiile cu nume grele în industria telefoanelor mobile. Cu toate acestea, timpul a demonstrat că dacă își pun mintea la contribuție și prezintă îndeajuns de multă seriozitate și jucătorii mai mici pot obține performanțe cel puțin asemănătoare. Astfel, mai ales pe piața asiatică unde majoritatea vânzărilor sunt înregistrate în cele două țări fruntașe ca număr de locuitori: India și China, branduri precum Huawei, Xiaomi, Lenovo și Vivo au început să capteze atenția publicului și să lanseze unul după altul telefoane din categoriile entry level și mid range.

Dar cum profiturile sunt la fel de prețioase indiferent de categoria în care se situează telefoanele vândute, Samsung a hotărât că este timpul să reintre în horă și să-și recâștige fanii lansând gama M, cu scopul de a face concurență telefoanelor din categoriile inferioare de preț.

M vine de la Made for Millenials și așa cum îi spune și numele, această gamă se adresează tineretului din ziua de astăzi, pasionat de rețelele sociale, dar care chiar și după investiția într-un telefon, își dorește să-i mai rămână bani și pentru distracție.

Samsung Galaxy M10

Pentru prețul său, telefonul Samsung Galaxy M10 este un dispozitiv ce are multe de oferit. Ca design cu siguranță nu este cel mai frumos telefon realizat vreodată, dar are trăsături îndeajuns de atrăgătoare încât să poată ține fruntea sus atunci când scoate capul în lume.

Liniile fine ale carcasei și marginile rotunjite, îi dau un aspect glossy, dar îl fac și îndeajuns de confortabil ca telefon. De asemenea, culorile în care este disponibil: negru cărbune și albastru oceanic sunt un aspect prin care producătorii și-au exprimat bunul gust.

Chiar și afară, în bătaia razelor de soare, display-ul telefonului Samsung Galaxy M10 nu își pierde mult din culori, oferind o experiență vizuală plăcută. În plus, datorită procesorului Exynos 7870, în combinație cu memoria sa RAM, permite utilizatorului să guste din plăcearea jocurilor video fără a-l face să sufere din cauza lag-ului.

Samsung Galaxy M20

Pentru mulți critici și pasionați de tehnologie, Samsung Galaxy M20 este primul telefon realizat de Samsung care reprezintă o amenințare reală pentru compania Xiaomi și al ei Redmi Note 6 Pro. Ba mai mult, sunt persoane care completează afirmația și țin să adauge faptul că M20 nu seamănă cu celelalte telefoane lansate de Samsung până acum.

Samsung Galaxy M20 este primul telefon pentru care Samsung a folosit revoluționarul lor procesor Exynos 7904. Acesta permite aplicațiilor să se încarce rapid și chiar și în cazul jocurilor ca PUBG se descurcă acceptabil setat se redea detalii de nivel mediu în 30 de cadre pe secundă.

Samsung Galaxy M30

Telefonul Samsung Galaxy M30 aduce aminte din multe privințe de ruda sa nu foarte îndepărtată Samsung Galaxy A30, atât din punct de vedere al camerei cât și al performanțelor. În plus, software-ul instalat, dar și procesorul cu care este prevăzut, întâlnesc așteptările clienților pentru un telefon din categoria sa de preț.

Display-ul acestui telefon redă culori vivide și bogate, iar gama poate fi setată astfel încât tonurile folosite să pară mai calde sau mai reci. Chiar și luminozitatea ecranului se apropie de cea a telefonului Samsung Galaxy A30 mai mult ca modelele precedente. În timp ce Galaxy M20 poate fi setat la maxim 537 LUX, Galaxy M30 la 560 LUX, iar Galaxy A30 atinge nivelul de 616 LUX.

Caracteristica prin care Galaxy M30 diferă în mod substanțial de Galaxy A30 sunt cele trei camere din spate, spre deosebire de Galaxy A30 care are doar două. Cea principală este o cameră de 13 mega pixeli cu auto focus și deschidere f/1.9, iar cele secundare au 5 mega pixeli și deschideri f/2.2.

Și din punct de vedere al bateriei, Galaxy M30 depășește performanțele telefonului Galaxy A30, dar în mod curios, nu le întâlnește pe cele ale modelului M20. Cu toate acestea, 30-40 de minute de videoclipuri în rezoluție maximă pe YouTube sau același timp petrecut cu un joc online, nu vor scădea mai mult de 4 procente din energia bateriei.

În loc de concluzie

Pentru performanțele lor, telefoanele din gama M de la Samsung sunt niște telefoane convenabile ca preț ce merită luate în considerație atunci când ai în vizor dispozitive din categoriile entry level sau mid range. De asemenea, pentru oricare din cele trei modele prezentate, pentru un aer de unicitate, poți opta pentru huse personalizate pentru telefonul tau de la itelmobile.ro cu care sigur le vei scoate din anonimat.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse