(P) Ce materiale puteți cumpăra din magazinul de țesături Picasso?

 

Dacă doriți să vă confecționați o ținută deosebită întotdeauna va trebui să țineți seama  de calitatea materialului. Indiferent de textură, în general materialele din fibre naturale sunt cele mai recomandate și mai apreciate. Ele au o serie de proprietăți care le fac să se aseze mult mai bine pe corp și arate mult mai bine. De aceea ele vor fi opțiunea numărul 1 pentru orice vestimentație de lux.

Picasso este un magazin de tesaturi si materiale textile cu totul special. Cu tradiție din 1992, acesta importă materiale de la branduri de renume din marile capilale ale modei. Varietatea de imprimeuri, tipuri, texturi, densități este atât de mare și atât de impresioantă, încât, dacă nu căutați ceva anume, vă va fi foarte greu să vă decideți. Stofă de lână, mătase naturală, țesături speciale de bumbac, brocart, satin, tull, voal, tafta, crep, sifon, organza, dantelă, satin sunt principalele tipuri de materiale textile pe care le puteți achiziționa din acest magazin deosebit.

Uni, în culori și nuanțe pale sau vii, cu dungi, imprimeuri florale, desene geometrice, modele orientale, broderii, cu piete și inserții diverse, aceste materiale sunt cea mai potrivită alegere pentru crearea unei ținute de creație.

Care sunt cele mai cunoscute tipuri de materiale pe care le puteți cumpăra din magazinul de țesături Picasso?

Dacă doriți să vă creați o rochie, un costum, un taior, o fusta sau orice altă ținută pe comandă este recomandat să alegeți un material de calitate. O ținută pe comandă sau de creație are nevoie întotdeauna de alegerea unui material pe potrivă.

În ceea ce privește rochiile de seară cele mai folosite materiale sunt: mătasea, broderia de bumbac, taftaua, organza, șifon, crep, brocart, dantelă, tull. Dacă sunt din fibre naturale prețul lor poate fi unul mai mare. Dar farmecul și strălucirea lor sunt de neegalat.

Fiecare dintre acestea are anumite proprietăți și caracteristici care îl fac recomandat pentru anumite modele și anumite tipuri de croieli. Unul dintre cele mai apreciate este  mătasea naturală. Ea este un material fin, extrem de ușor, cu luciu perlat. Este alegerea perfectă pentru orice rochie vaporoasă și fluidă. Fiind foarte transparent de obicei trebuie să fie dublat de un alt material.

Un alt material deosebit folosit la foarte multe rochii este broderia de bumbac. Acesta este un material elastic, ce poate fi folosit atât pentru rochii mulate cât și pentru cele cu volane sau falduri ample. Este poate cel mai utilizat material pentru rochiile de nuntă.

Brocartul este un material deosebit, destul de greu, cu modele bogate, ieșite în relief. Poate fi folosit cu succes pentru realizarea unor rochii bufante sau vintage și pentru confecționare unor costume foarte elegante.

Alte materiale speciale, ce sunt la fel de vapoaroase și elegante sunt crepul, organza și voalul. Ele sunt foarte des utilizate pentru crearea unor rochii diafane și rafinate.

Satinul este un material ales. Cu aspectul lui strălucitor și mătăsos poate fi întrebuințat pentru crearea unei rochii cloș sau pentru una care cade frumos pe linia  corpului.

O rochie de gală nu va arăta niciodată mai frumos decât dacă este realizată din tafta.  Cu textura sa de harte și cu foșnetul specific va contribui la crearea unei imagini de neegalat.

Poate cel mai folosit material pentru rochi de petrecere și de bal este tullul. Cu o țesătură moale, plutitoare, lejeră, acesta poate fi folosit pentru a realiza partea de jos a unei rochii de seară sau pentru fuste cu volum.

Nu puteam să trecem în revistă toate aceste materiale fără a aminti și de stofa de lână, care este cel mai elegant material din care poate fi realizat un costum.

De ce să alegeți să cumpărați materiale textile din magazinul de țesături Picasso?

Atunci când vine vorba de tradiție și de materiale de calitate trebuie să știți că acest magazin este o autoritate la nivel național. Orice clientă care a trecut măcar  o dată pragul acestui magazin va reveni cu drag de nenumărate ori. Printre cele mai importante motive pentru care acest magazin se bucură de atât de multă apreciere  amintim:

  • Varietatea ofertei de țesături și materiale disponibile
  • Diversitatea de modele și nuanțe
  • Calitatea produselor și faptul că sunt realizate din fibre naturale
  • Vechimea și autoritatea magazinului
  • Amabilitatea întregului personal
  • Posibilitatea de a dispune de sfaturi și recomandări privind cea mai bună alegere.
  • Posibilitatea de a confecționa tot aici și ținute pe comandă.

Fiind vorba despre anumite caraceristici și impresii pe care nici o fotografie și nicio descriere nu le poat reda, pentru a vă bucura cu adevărat de cele mai bune alegeri va trebui să vă faceți timp și să vizitați acest magazin. Multitudinea de materiale, texturi, compoziții, nuante, imprimeuri, broderii, combinații etc. vă va impresiona.

Știind cât de important este timpul pentru clientele actuale și recunoscând faptul că multe dintre achiziții se fac astăzi online, magazinul vine și cu posibilitatea de a consulta oferta disponibilă direct de pe site.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest magazin de țesături și materiale textile intra pe Croitoriepicasso.ro. Cu siguranță vei fi fascinată de unicitatea modelelor pe care le gasești aici!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse