Poveștile pline de emoție prind viață pe scena Le Château – Castelul din Inima Capitalei

Alexandra Usurelu pe scena Le ChateauSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Le Château – Castelul din Inima Capitalei a găzduit, pentru al doilea an consecutiv, Gala Premiilor Femeia Anului, un eveniment plin de emoție organizat de revista Avantaje. Sute de invitați au onorat invitația redacției și au fost oaspeții Castelului pentru o seară cu adevărat memorabilă, presărată cu momente extrem de emoționante și povești de viață remarcabile.

Ajunsă deja la ediția cu numărul 19, gala a devenit una dintre cele mai longevive evenimente din piața media, promovând, an de an, valorile autentice ale societății românești, femei obișnuite cu povești neobișnuite, eroine anonime care, prin inițiativele lor, fac din lumea în care trăim un loc mai bun.

În acest an, au existat nouă categorii la care publicul a votat, fiind nominalizate 45 de femei care s-au remarcat prin realizările lor în decursul anului 2016. Câștigătoarea fiecărei categorii în parte a urcat pe scena impozantă a Castelului pentru a primi premiul și recunoștința celor din sală pentru activitatea lor.

Un moment plin de emoție a fost și mini-recitalul Alexandrei Ușurelu, care a încântat audiența cu un spectacol de sunet și lumini excepțional, pus în scenă cu ajutorul specialiștilor Le Château, precum și a dotărilor tehnice de care spațiul dispune.

Le Château este locul ideal pentru organizarea evenimentelor de gală, asemenea Premiilor Femeia Anului, evenimente la care eleganța și bunul gust se întâlnesc, într-o manieră unică, cu emoțiile și bucuria celebrării acelor oameni care reușesc să schimbe în bine societatea în care trăim.

Pentru astfel de momente a fost creat acest ballroom autentic – singurul loc în care regăsim frumusețea unei adevărate săli de bal, alături de tehnologia modernă disponibilă la tot pasul, într-un concept unic, chiar în centrul Bucureștiului.

Mai multe informații despre Castelul din Inima Capitalei, precum și despre posibilitățile de organizare a unor evenimente cu adevărat remarcabile, regăsiți pe www.le-chateau.ro, acolo unde echipa Le Château vă stă permanent la dispoziție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse