(P) Pastry Chef Simona Pope semnează Poftă de Dulce, noua linie produse de cofetărie și patiserie Cooking by HEINNER

(P) Pastry Chef Simona Pope semnează Poftă de Dulce, noua linie produse de cofetărie și patiserie Cooking by HEINNER

Cooking by HEINNER lansează o nouă gamă de articole de cofetărie și patiserie care poartă semnătura Simonei Pope. Colecția Poftă de Dulce, dezvoltată împreună cu Pastry Chef Simona Pope, se remarcă prin calitatea materialelor folosite, dar și prin design-ul inedit, produsele având imprimate desene făcute chiar de cea care semnează linia de produse.

După ce în 2018 a lansat Taste of Home, gama premium de articole de gătit semnată de Sorin Bontea, Cooking by HEINNER merge acum și către zona de cofetărie și patiserie, sub îndrumarea unui alt Chef exigent. Noua linie de produse este dezvoltată împreună cu Pastry Chef Simona Pope, vicecampioană mondială la Cupa Mondială de Gastronomie și fostă jurată Bake Off România.

Poftă de Dulce cuprinde 25 de articole, ustensilele cele mai utilizate în prepararea prăjiturilor: platouri și tăvi, cuțite, forme pentru prăjituri, pensule, spatule, palete și mănușă. Practic, acoperă toate nevoile din bucătăria unei gospodine, fie ea începătoare sau avansată.

Credem cu tărie că activitățile comune părinte-copil vor crea întotdeauna emoții puternice și amintiri frumoase, iar gătitul împreună este una dintre ele. De aceea, ne-am gândit să le condimentăm joaca printr-o linie de produse veselă și colorată. Aceasta este ideea de la care am pornit, iar asocierea cu Pastry Chef Simona Pope a fost o urmare naturală. Simona a crescut în cofetărie încă de la 12 ani, mai apoi a devenit vicecampioană mondială la Cupa Mondială de Gastronomie și în prezent manageriază una din cele mai cunoscute cofetării din București, cofetăria Alice. E un artist care se remarcă prin complexitate, atât în bucătărie, cât și dincolo de ea. De aceea, credem că amprenta ei, pusă cu măiestrie în desenele de pe produse și de pe ambalaje, va aduce zâmbetul pe chipul celor care le folosesc, spune Isabella Brănișteanu, Thinkegic, agenția care a coordonat proiectul Poftă de Dulce by Simona Pope.

Cooking by HEINNER

Apărut în 2014, brandul Cooking by HEINNER aduce culoare în bucătăriile românilor prin designul special al produselor. Portofoliul include produse de menaj, de la oale, cratițe, tăvi, tigăi, (de uz casnic, semiprofesionale sau profesionale), tacâmuri, până la ustensile de amestecat, pentru prepararea prăjiturilor sau a burgerilor, realizate din toate tipurile de materiale: plastic, inox, aluminiu sau fontă pură.

Produsele sunt disponibile atât online, cât și offline, în magazinele partenere din toată țara. Portofoliul complet HEINNER poate fi consultat pe site-ul www.heinner.ro sau pe paginile de Facebook și Instagram. Brand românesc, Cooking by HEINNER face parte din portofoliul companiei Network One
Distribution (NOD), unul dintre cei mai eficienţi distribuitori din România şi furnizorul de încredere pentru retailul modern, retailul online, reţelele de benzinării şi retailul tradițional.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri