A murit Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe

A murit Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe

A murit Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe. Era de profesie psihoterapeut și avea 52 de ani. Petruța Gheorghe s-a stins la un an şi jumătate de la moartea realizatorului de radio și tv. Petruţa şi Andrei Gheorghe au divorţat în anul 2014, după un mariaj de aproape şase ani, însă au rămas apropiaţi. 

În ultimii ani, fosta soție a lui Andrei Gheorghe se luptase cu o boală cruntă. recent, Petruţa le mărturisise apropiaților că a trecut prin clipe cumplite până să învingă boala: „Dragii mei, mulţumesc. M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!.

A murit Petruţa Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe. Anunțul a fost făcut de oana Cuzino și confirmat de Liviu Mihaiu

Anunțul decesului a fost făcut de Oana Cuzino, care a scris un text în memoria psihoterapeutului. Decesul a fost confirmat şi de Liviu Mihaiu.

Petruţa Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienţii săi şi pentru toţi cititorii noştri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru şi o sursă de inspiraţie.   Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuţia pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experienţa, devotamentul şi implicarea sa în fiecare act de psihoterapie şi în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi. Mulţumim. 

Petruţa Gheorghe a fost Expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului, a transmis Oana Cuzino pe site-ul său.

Foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri