(P) Oncoforte, un supliment alimentar cu multiple beneficii asupra sănătății organismului uman

Sănătatea organismului nostru este mai importantă de orice altceva. Din acest motiv, una din preocupările noastre fundamentale este protejarea sănătății. Pentru a ne duce misiunea la îndeplinire apelăm adesea la suplimente alimentare cu efecte benefice asupra organismului nostru.

Datorită dezvoltării mediului online, avem șansa de a găsi produse naturale de excepție în magazine online precum bioo.ro.

Indiferent de momentul în care intrăm în acest magazin, aici găsim o gamă variată de produse naturale, la prețuri foarte avantajoase.

Printre produsele naturale care fac parte din oferta acestui magazin se află și Oncoforte. Acest supliment alimentar are în compoziția sa doar ingrediente naturale active, cu efecte benefice asupra organismului uman.

Oncoforte are în compoziția sa extract de brusture cu proprietăți extraordinare asupra sănătății organismului nostru. Brusturele este o plantă utilizată de mult timp în medicina chineză, deoarece contribuie la ameliorarea unor diverse afecțiuni.

Brusturele ajută la scăderea tensiunii arteriale, este foarte bogat în potasiu și este un foarte bun vasodilatator. Ameliorează tensiunea și sprijină sănătatea cardiovasculară, relaxând vasele sanguine și arterele. În felul acesta previne arteroscleroza, atacul de cord și AVC-urile (accidentele vasculare cerebrale).

Datorită faptului că brusturele este bogat în fibre ameliorează constipația și previne balonarea, ulcerațiile și crampele. Această plantă conține un anumit tip de fibre care poate reduce inflamația intestinală și elimină diverse tipuri de bacterii dăunătoare, care pot provoca diaree sau alte probleme gastro-intestinale.

De asemenea, în compoziția brusturelui există niveluri importante de insulină care pot să scadă colesterolul din sânge, protejând în acest fel sistemul cardiovascular.

Brusturele este benefic și pentru ficat și bilă, contribuind la eliminarea toxinelor din organism. Este bogat în vitaminele C și E, prin urmare este un foarte bun antioxidant și ajută la eliminarea radicalilor liberi, stimulează funcția sistemului imunitar, previne infecțiile, scade riscul apariției cancerului etc.

Pe lângă brusture, în compoziția Oncoforte există Licopenul, un antioxidant puternic ce contribuie la ameliorarea afecțiunilor cancerigene. Acesta este un fitonutrient care protejează organismul contra daunelor din mediul înconjurător (toxine, UV).

Acesta contribuie la ameliorarea anumitor afecțiuni și protejează organismului împotriva deteriorărilor provocate de pesticide. Studiile indică faptul că acest ingredient contribuie la protejarea ficatului nostru.

Datorită faptului că este un foarte bun antioxidant ajută la refacerea leziunilor  de la nivelul măduvei. De asemenea, joacă un rol important în prevenirea și încetinirea diverselor tipuri de cancer, sprijină funcțiile creierului, menține sănătatea cardiovasculară și osoasă.

Gaviola (Annona Muricata) este un alt ingredient prezent în compoziția Oncoforte. Acest fruct originar din America Centrală și de Sud are un gust dulce-acrișor și este bogat în substanțe numite Acetogenine Annonaceous, sprijinind persoanele ce fac chimioterapie.

Gaviola conferă acestui supliment alimentar proprietăți antimicrobiene, acesta fiind capabil să lupte contra infecțiilor din organismul nostru. În plus, echilibrează tensiunea arterială, ameliorează stresul și reface celulele nervoase.

Acest fruct are și capacitatea de a lupta contra celulor canceroase, ajutând la reducerea cantității de adenozin trifosfat  din celulele canceroase, conducând la apoptoză, moartea celulelor afectate de cancer.

Oamenii de știință care au studiat acest fruct au ajuns la concluzia că acesta conține niște substanțe active care sunt capabile să identifice și să elimine celulele canceroase în cazul a 12 tipuri de cancer. Printre aceste tipuri se număra cel de sân, colon, prostată și pancreatic.

De asemenea, acest fruct este foarte bogat în vitaminele B1, B2 și C și minerale (magneziu, zinc, calciu, fosfor, potasiu.

Datorită faptului că acest fruct susține sănătatea sistemului imunitar este benefic și persoanelor cu un sistem imunitar scăzut și celor ce suferă de diabet, deoarece echilibrează nivelul zahărului din sânge.

Gaviolei și brusturelui li se alătură în compoziția Oncoforte, ciuperca Reishi. Această ciupercă este de mult timp folosită de medicii chinezi, datorită beneficiilor sale în ceea ce privește eliminarea efectelor negative ale stresului, inflamației și diverselor tipuri de dezechilibre hormonale.

Datorită capacităților antioxidante consolidează sistemul de apărare a organismului contra cancerului, bolilor autoimune, cardiovasculare, infecțiilor, alergiilor etc.

Persoanele care suferă de inflamații, oboseală, infecții dese, astm, tulburări ale pielii, gripă etc., este indicat să consume o astfel de ciupercă. Odată administrată, organismul se va revigora.

După cum se poate observa, Oncoforte conține o serie de ingrediente active care-l transformă într-un supliment alimentar benefic sănătății organismului nostru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate