(P) Oferă-i copilului tău cadoul perfect de 1 Iunie: un loc în cea mai tare tabără de vară!

Tabara Nerf

Pentru copii, 1 iunie e o zi cu două mari motive de bucurie. Știu că vor primi multe cadouri și că începe numărătoarea inversă până la vacanța de vară. De Ziua Copilului, oferă-i copilului tău cel mai frumos cadou: o experiență unică de vacanță, în Tabăra NERF!

Tabara Nerf

Pentru prima oară în România, unul dintre cei mai mari producători de jocuri și jucării din lume organizează o tabără de vară pentru copii: Tabăra NERF – tabăra de vară în care fiecare copil își dorește să meargă.

Tabăra NERF le oferă celor mici motive de bucurie și de învățare în cel mai distractiv mod: prin joacă! În Tabăra NERF, copiii se vor bucura de activități dinamice special create pentru ei, vor învăța lucruri noi și își vor face noi prieteni alături de care să descopere în premieră cele mai noi jucării și jocuri educative pe care Hasbro le lansează anul acesta în România.

Știu că mulți copii sunt deja experți în jocurile de strategie, acțiune, tactică și coordonare. De aceea, este important ca aceste abilități să fie puse în practică prin joacă în aer liber, prin mișcare, prin prietenia cu alți copii și învățarea comunicării de la egal la egal.

Ca organizator de evenimente pentru copii, susțin educația prin distracție a copiilor, ca să creștem o generație sănătoasă, plină de viață, receptivă, cu idei creative și bună dispoziție.

De aceea, Tabăra NERF este cadoul perfect de 1 iunie pe care părinții îl pot face micuților lor: unul pe care nu-l vor uita niciodată, un mod distractiv de a face mișcare în aer liber și un loc unde vor petrece cea mai frumoasă vacanță de vară alături de noi prieteni.

Pentru a-ți înscrie copilul în Tabăra NERF, trebuie doar să intri pe www.tabaranerf.ro și să acumulezi minimum 200 de puncte prin introducerea codurilor de pe blasterele NERF cu abțibild de campanie. Poți câștiga un loc dublu în Tabăra NERF pentru copilul tău și un prieten de-al lui, plus 500 de premii instant: blastere și echipamente NERF.

Ligia Moise

Ligia Moise, psiholog

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse