(P) Noul concept dinner & party din București

În ultimul timp, în viața tot mai captivantă a capitalei își face loc nevoia de fine dining. Totul se învârte în jurul unei experiențe unice care va stimula toate simțurile.

 

Face Kusin este primul astfel de concept din București. Aflat în zona de nord a orașului dar ascuns în pădurea care îi poartă numele, această locație luxuriantă redefinește diningul din România.

Face_Kusin_00001SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Punând în prim plan naturalețea și autenticitatea, Face Kusin își onorează oaspeții cu garanția bunului gust. Toate preparatele au fost gândite și alese cu atenție pentru a răspunde celor mai variate și exigențe gusturi. Chef Martin White se transformă într-un alchimist al ingredientelor pentru că, în final, experiența fine dining este despre un gust desăvârșit.

 

Nevoia de a fi în strânsă legătură cu natura dar fără a renunța la confort și calitate, a făcut din Face Kusin cel mai râvnit loc al acestei veri. În mijlocul pădurii Face Kusin, vei simți energia extraordinară a naturii pe ritmuri de muzică live.

 

Situat în incinta Romexpo, acesta pare un secret bine păstrat. Din fericire, oricine se poate bucura de câteva ore trăite în totală armonie pentru că Face Kusin este deschis în fiecare vineri și sâmbăta de la ora 19:00.

 

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, care se întinde pe o suprafață de 25.000 de mp. Este premiat de Forbes România și de World’s Finest Clubs, aducând încă o garanție că aici este locul unde se întâmplă magia în vara aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber