(P) Proiecte de case mici – cine le preferă, cui sunt avantajoase și cât poate costa un proiect

Cine spune că o casă mică nu poate fi o locuință de vis? Nu numai măreția casei contează, ci concret în ce raport față de buget vine un proiect, cât este de avantajos și benefic pentru proprietari. În ultimii ani a fost remarcat un interes crescut pentru casele mai mici, ceea ce denotă că acestea nu sunt de neglijat și o casă construită nu trebuie să fie neapărat și automat despre suprafețe enorm de mari.

Casele mici sunt definite de regulă de suprafețe ce variază între 80 și 120 mp. În funcție de preferințe, posibilități și necesități, suprafața limitată de acest gen are însă șanse să fie exploatată și pe înălțime, prin mansardare. Desigur, va fi nevoie de un proiect bine gândit, care să folosească fiecare metru pătrat la maxima capacitate.

Cine preferă casele mici

Specialiștii spun că o casă mică, de până la 120 mp este chiar suficientă și pentru familii cu doi copii. Cât despre costurile acestora poate exista optimizare prin alegeri bine gândite.

Proiecte case ieftine regăsim și la Smart Home Concept. Interesant este că aici serviciile de proiectare sunt variate și asftel doritorii pot opta pentru opțiunea în care se vor încadra financiar vorbind.

Cât costă un proiect de casă mică

Pentru o casă fără etaj, cu suprafață de 120 mp, cu 2 camere, 2 băi și garaj de asemenea costurile proiectului variază de la 850 euro la peste 1300, dacă proiectul include DTAC, PTh de asemenea.

Soluția de a adăuga și mansardă casei dorite este una ideală pentru a mări spațiul disponibil. Costurile de construire sunt și ele mici, deci cu atât mai bine. În comparație cu o casă cu etaj, cea cu mansardă și fără etaj este mai avantajoasă la capitolul financiar și materiale necesare, iar suprafața locuibilă obținută în ambele cazuri poate fi aceeași.

O casă cu parter este optimă pentru cei care își doresc un maximum de 2 camere, iar una cu etaj pentru cei care doresc de la 4 camere în sus.

Găsește un proiect și modifică-l până la perfecţiune

Se spune despre ce este standard că te limitează și îți impune alegeri ce nu pot fi de fiecare dată 100% echivalentul a ceea ce ți-ai dori. Poți alege un proiect de casă pe care să îl modifici ulterior. Va fi mai rentabil decât să o iei de la zero, în condițiile în care beneficiezi de ofertă de la Smart Home Concept – modificările ulterioare sunt serviciu gratuit, dacă achiziționezi de aici proiectul de casă. Din fericire pentru doritori, soluția este una în picioare pentru cei care caută proiecte case ieftine în Suceava, Iași, Botoșani, Vrancea sau oriunde în țară.

Casă dulce casă…o casă mică poate fi ideea perfectă de a îmbina necesitatea unui spațiu mai generos decât un apartament, dar mai mic decât acele case impunătoare și costisitoare de ridicat, dar și de întreținut. Cei de la Smart Home Concept pot oferi consultanță în tot ceea ce ține de proiectare, legi și birocrația actelor necesare. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial