(P) Leagănul balansoar – o jucărie distractivă care îl ajută pe cel mic să devină independent

Știi prea bine faptul că micuțului tău îi place să fie legănat, dar te-ai întrebat de ce?

Încă de când era bebe l-ai învățat să îl calmezi în brațele tale, prin mișcări ușoare de balans și probabil spunându-i cele mai dulci cuvinte sau fredonând versurile unei melodii liniștitoare.

Acum însă a crescut și ținutul în brațe nu mai pare o idee atât de bună. Legănatul rămâne însă o dorință a copilului tău care, neîmplinită, poate oferi episoade neplăcute de țipete sau chiar lacrimi.

Balansoarul pentru copii – un mod simplu de a-l dezvăța de statul în brațe

În cazul în care dorești să-l dezobișnuiești pe prichindel de statul în brațele tale protectoare, poți achiziționa un leagăn balansoar. Ce este acesta? O jucărie special creată astfel încât să îi ofere celui mic senzația plăcută creată de legănat, însoțită, desigur, de distracție.

Leagănele balansoar pentru copii au de regulă forme amuzante, sunt colorate și interesante – ajutându-l pe cel mic să nu se plictisească.

Dar ele nu au fost create doar pentru cei mici, ci și pentru părinți. Mai exact, un leagăn balansoar îți oferă mai mult timp pentru alte activități, ținându-l pe puișor ocupat și binedispus.

Este important de știut că un balansoar copii se găsește în două mari tipuri: unul destinat utilizării de către copii mai mare, de peste 1 an, și altul pentru a-i ajuta pe bebelușii de sub un an să adoarmă, fiind mai mult un pătuț confortabil în care micuțul se liniștește mai ușor.

Un leagăn balansoar trebuie ales corect

Când ești părinte, siguranța micuțului este mereu pe primul loc. Astfel, cauți perfecțiunea în toate produsele destinate lui, de la cele de îngrijire, la hăinuțe și jucării.

Este minunat că faci asta. Până va putea alege de unul singur mai durează ceva timp. Până atunci, dacă dorești să îi cumperi un leagăn balansoar, acordă atenție următoarelor lucruri:

  • materialului din care acesta este fabricat;

De regulă, aceste jucării sunt create din plastic, însă contează cât de rezistent este acesta și ce greutate poate suporta. De asemenea, este important ca materialul să poată fi ușor de curățat și să suporte joaca celui mic.

  • designului;

În primul rând, trebuie să se țină cont de faptul că balansul poate dezechilibra micuțul și poate conduce la accidente. Pentru ca acestea să fie evitate, este important ca balansoarul să fie stabil și să asigure echilibrul.

Apoi, este important ca modul în care arată acesta să fie atractiv, pentru a-l captiva pe puișor și pentru a-l obișnui mai ușor cu noua activitate.

  • greutății;

Este recomandat ca leagănul balansoar să aibă o greutate mică pentru a fi mutat cu ușurință dintr-un loc în altul. Aceasta este importantă și în cazul în care produsul va fi luat absolut peste tot – în vacanțe la bunici, la picnic sau în parc etc.

  • prețului;

Deoarece nu este un produs care va fi utilizat un număr foarte mare de ani, nu este nevoie să investești în el o avere. Prețul unui balansoar pentru copii trebuie să fie accesibil și, cel mai important, să justifice calitatea acestuia fără a-ți amenința fondurile.

  • producătorului;

Contează ca produsele achiziționate pentru micuțul tău să beneficieze și de un bun renume. Astfel, înainte de a achiziționa balansoarul, verifică seriozitatea producătorului, garanția și serviciile adiacente oferite.

Miababy® – un colț colorat din mediul online unde găsești nenumărate produse pentru cei mici

Miababy® este mai mult decât un magazin online unde se găsesc produse pentru copii – este locul în care orice părinte poate găsi toate cele necesare dezvoltării armonioase a micuților lor.

Ce găsești pe miababy.ro? Multe… cadouri drăguțe, hăinuțe, încălțăminte, produse de maternitate, produse de îngrijire pentru copii și, desigur, jucării!

În catalogul de produse Miababy® se găsesc multe modele de balansoare pentru copii, la prețuri accesibile. Dacă dorești un model simplu și amuzant, poți opta pentru unul în formă de pisică sau de căluț, iar dacă vrei ca, pe lângă legănat, micuțul tău să se bucure de o distracție pe cinste, alege un leagăn balansoar Little Tikes. Acesta din urmă are forma unei mașinuțe de poliție și dispune de lumini de avertizare, sirenă și de multe alte sunete amuzante.

Descoperă universul colorat Miababy®!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse