(P) De ce informații trebuie să ții cont atunci când alegi să oferi un cadou corporate

Nu mai este un secret faptul că ne place să primim cadouri, dar și să oferim, în același timp. Succesele, realizările, precum și ocaziile speciale și nu numai trebuie marcate ca atare pentru a motiva și a recompensa într-un fel rezultatele echipei. Aceste momente speciale din viața companiei sunt ocaziile perfecte pentru a oferi cadouri corporate.

Cum te asiguri că alegi cadoul potrivit pentru angajații sau partenerii tăi de afaceri

Pentru a alege cadoul corporate potrivit, trebuie să mixezi între calitatea produselor oferite, creativitate, dar și identificare cu brand-ul sau firma ta. Când vine vorba de cadourile oferite în numele companiei, există multe idei și informații esențiale de care trebuie să ținem cont.

Cel mai bun test pentru a-ți da seama ce cadou corporate să oferi angajaților sau partenerilor tăi, este să te pui direct în pielea lor. Ai fi încântat să primești un astfel de cadou din partea superiorilor tăi? L-ai primi cu plăcere? Cum ar trebui să arate acest cadou pentru a considera că este în concordanță cu valorile companiei tale și a fost ales cu mare atenție?

Alege întotdeauna calitatea și nu cantitatea

Orice cadou corporate pe care îl oferi reflectă, în primul rând, imaginea companiei tale. Din acest motiv, evită să alegi cadouri de o calitate îndoielnică și pune accentul pe produsele de calitate și pe detaliile mici care vor face diferența, în ochii partenerilor sau angajaților companiei tale.

Acordă o atenție sporită modului de împachetare

De cele mai multe ori, se spune că, ceea ce este în exterior, se regăsește sau se reflectă și în interior. Tocmai de aceea, cadoul pe care îl oferi este important, dar nu trebuie neglijat nici modul de prezentare al acestuia. Investește într-un ambalaj de calitate, care să arate frumos și care să transmită valorile și profesionalismul companiei.

Folosește felicitări și transmite urări personalizate

Alege să atașezi lângă coșul cadou și o felicitare, inscripționată cu logo-ul companiei, dar și cu câteva urări prin care să îi mulțumești partenerului tău pentru buna colaborare dintre voi și să îl asiguri de tot suportul tău, în viitor. Pe lângă faptul că va transmite grija pentru detalii, felicitarea este folosită și ca mod de a transmite sentimentele de apreciere pentru destinatar.

Identifică-te cu destinatarii

Atunci când ți-a fost încredințată responsabilitatea de a oferi cadouri în numele companiei, ai în vedere un element esențial: toți cei care vor primi cadourile vor corela valoarea pe care o oferă această acțiune a companiei asupra imaginii sale. Prin valoare nu trebuie avut în vedere doar aspectul financiar, ci trebuie privit mai departe de acesta.

Îți dorești ca firma din care faci parte să fie asociată cu valori precum calitatea serviciilor și produselor sau profesionalism? Daca da, atunci și cadoul pe care îl oferi trebuie să exprime același lucru.

Colaborează cu profesioniști

În mod cert, cadourile de calitate nu se pot procura decât de la profesioniști. Atunci când îți dorești să alegi un furnizor de cadouri corporate, alege o companie specializată, ai cărei consultanți să îți poată oferi cele mai bune sfaturi, dar și cadouri de cea mai bună calitate, alese cu grijă pentru a oferi experiențe unice partenerilor tăi.

Astfel, fiecare sărbătoare începe cu o idee și se termină cu GiftSolution. Fiind cel mai mare producător național de cadouri corporate din România, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, GiftSolution livrează clienților săi o gamă variată de produse, în trend cu ultimele tendințe mondiale. Printre cele mai căutate și apreciate produse din oferta GiftSolution sunt: Coșurile Cadou de Paște, Coșurile Cadou de Crăciun, dar și Coșurile Tradiționale Românești.

Produsele atent alese, coșurile împachetate cu grijă, dar și personalizarea acestora sunt doar câteva dintre avantajele de a alege GiftSolution drept furnizorul tău de încredere în oferirea de cadouri corporate.

Coșurile cadou corporate rămân, în continuare, o idee de cadou foarte apreciată și foarte puțin costisitoare, în același timp. Produsele folosite în coșurile Gift Solution sunt atent selecționate și combinate pentru a satisface și cele mai exigente gusturi. „Pentru că momentele speciale se construiesc împreună!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse