(P) Cum am reușit să repar o țeavă spartă în doar 2 ore cu buget redus

Dintre toate întâmplările care pot distruge cu succes o zi care pare bună la primele ore ale dimineții, o țeavă spartă în bucătărie se găsește sigur în top 3 cele mai rele. Dacă se nimerește ca acea zi să fie chiar vineri, puteți paria că tot weekendul va fi dus pe apa sâmbetei. Doar gândul că urmează un weekend întreg fără apă curentă, petrecut la telefon în încercări disperate de a găsi un instalator dă fiori oricui. Acest scenariu este unul bine cunoscut de majoritatea oamenilor care nu se pricep la instalații, dar au trecut cel puțin o dată în viață prin experiența unei țevi sparte. Dacă și bugetul este redus, anxietatea va crește la maxim. 

Prin această experiență a trecut de curând și colega noastră Ioana, care locuiește singură și nu se pricepe absolut deloc la țevi sparte și instalații. 

„Imaginați-vă doar în ce situație mă aflam eu vineri dimineața, pregătită să plec către serviciu, uitându-mă la apa care curgea fără oprire pe sub masa din bucătărie'. 

Din fericire, pentru oameni ca Ioana există un serviciu nou apărut pe piață prin intermediul căruia problema poate fi rezolvată în cel mai scurt timp, fără mare bătaie de cap: Wilio.

„Am reușit să îmi creez un cont în doar 20 de secunde, iar în 30 de minute găsisem deja un instalator dispus să vină să mă ajute la un preț mai mult decât rezonabil'.

Primul pas este crearea unui cont pe site, în cazul în care este prima dată când îl folosiți. Acest demers este ușor și intuitiv, necesitând doar o adresă de e-mail. Urmează deschiderea unei cereri cu descrierea pe larg a problemei pe care o întâmpinăm. 

„După ce am postat anunțul am primit 5 oferte de la instalatori cu review-uri excelente'. 

Profesioniștii dispuși să te ajute își vor trimite fiecare o estimare a costurilor, iar tu poți alege oferta pe care o consideri cea mai potrivită în funcție de bugetul disponibil. În plus, fiecare instalator are review-uri de la clienții anteriori care își descriu experiența pentru ca tu să fii sigur că alegi pe cineva cu adevărat profesionist. 

Înainte de site-urile de acest fel era destul de greu să găsești un meseriaș, mai ales în cazul unor urgențe, în weekend sau seara. În plus, trebuia să te mulțumești cu cel care dorea să vină să te ajute, neștiind exact cât de priceput este sau dacă prețul cerut este unul corect. Din fericire, vremurile moderne ne permit să facem alegeri mai informate și mai sigure. Acum putem găsi un instalator bun la doar un click distanță. 

„Am discutat cu un domn foarte cumsecade care mi-a inspirat încredere și mi-a oferit un preț rezonabil. În doar o oră era la mine cu toate materialele necesare. Am fost impresionată de profesionalismul de care a dat dovadă.'

După ce alegi persoana pe care o consideri cea mai potrivită, poți discuta mai departe detaliile problemei și poți stabili împreună cu aceasta o dată la care să vă întâlniți pentru a o rezolva. Evident, în cazul unei urgențe, trebuie să găsești un specialist dispus să vină imediat să te ajute. 

Avantajul acestui tip de colaborare constă mai ales în posibilitatea de a posta fotografii pe site. Astfel, de cele mai multe ori, profesionistul cu care ați stabilit o legătură va ști exact care este problema și va veni pregătit cu materialele și uneltele necesare. Odată stabilite aceste detalii, tot ce rămâne de făcut este să aștepți ca problema să fie rezolvată în cel mai scurt timp. 

„În 2 ore eram pe drum spre birou, fericită că am reușit să scap de problemă și că am un weekend liniștit.'

Ioana a avut mare noroc deoarece știa de existența site-ului Wilio. Din fericire, ne-a împărtășit experiența ei, iar acum știm cu toții ce avem de făcut dacă ne găsim într-o situație asemănătoare. 

Vestea excelentă este că paleta de profesioniști nu se oprește doar la instalatori, ci cuprinde oameni bine pregătiți din domenii diverse: construcții, zidărie, reparații, electrice, montare mobilă, menaj, babysitting și multe altele. De acum spunem adio anxietății apărute în momentul în care avem nevoie de un profesionist într-unul dintre aceste domenii deoarece știm că vom găsi imediat cea mai potrivită persoană pentru noi, la cel mai bun preț!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse