(P) Cele mai populare strategii de ruletă care trebuie încercate

Sisteme de joc la ruletă. Care sunt cele mai populare strategii, care vă pot mări șansa de câștig.

Să începem cu cel mai important lucru – problema eficienței strategiilor de ruletă. Din păcate, niciun sistem nu poate garanta un rezultat pozitiv. Toate pot fi folosite doar pentru distracție. Mulți dintre jucătorii nu țin cont de principiul de bază al ruletei – fiecare rezultat nu depinde de cele anterioare. De exemplu, chiar dacă sectorul roșu nu a scăzut la 20 de rotiri, nu există nicio garanție că acest lucru s-ar putea întâmpla la a 21-a rotire. Despre strategii online ruletă mai multe sfaturi aici. Însă, în continuare vom revizui, care sunt cele mai populare strategii de joc pentru ruletă.

Strategii progresive de ruletă

Strategiile de ruletă sunt împărțite în două categorii – progresivă și non-progresivă. Primul tip este cel mai riscant, deoarece implică o creștere a pariurilor. Una dintre cele mai cunoscute strategii de ruletă progresivă este strategia Martingale. Deși este utilizată în alte jocuri, cum ar fi blackjack, sistemul Martingale este cel mai cunoscut în jocurile de ruletă.

Sistemul Martingale

Esența strategiei Martingale este de a dubla suma pariului după fiecare pierdere. Luați pariuri roșu/negru, de exemplu. După fiecare pierdere, jucătorul trebuie să dubleze pariul făcut anterior. Dacă pariul negru pierde, jucătorul își plasează din nou jetoanele în negru, dar cu valoare de două ori mai mare. În cazul unei noi pierderi, jucătorul își repetă pariul pe negru și așa mai departe până câștigă. Ca rezultat, jucătorul este lăsat cu un profit dintr-un pariu inițial.

Problema este că, odată cu pierderile lungi, valoarea pariurilor crește. Și apoi jucătorul poate pur și simplu să rămână fără bani sau să atingă limita maximă de masă. De exemplu, dacă începeți jocul cu 10 RON, atunci după a șaptea pierdere va trebui să pariați 1,280 RON, iar după a zecea – 10,240 RON. Aceste lungi serii de eșecuri sunt reale și nu la fel de rare pe cât ați crezut inițial. La urma urmei, o rundă nu are nicio legătură cu precedentele și șansele unui anumit rezultat rămân întotdeauna aceleași.

Sistemul Martingale Invers

Există, de asemenea, o strategie de ruletă numită Martingale Invers. Este exact opusul strategiei Martingale obișnuite și implică dublarea pariului după fiecare victorie. Aceasta nu este nici cea mai bună și mai sigură metodă de joc.

Strategia D’Alembert

Strategia D’Alembert este mai puțin riscantă decât progresia. Ca și în cazul anterior, vom lua ca exemplu pariul pe negru/roșu. Dar de data aceasta, după o pierdere, pariul nu se dublează, ci se mărește cu o sumă fixă. Jucătorul alege această sumă în funcție de bugetul său. Este recomandabil să alegeți nu mai mult de 1% din ceea ce aveți în cont.

Chiar dacă alegeți 0,5%, veți fi și mai încrezători cu privire la starea sumei totale cu care ați decis să jucați. De exemplu, aveți numai 100 RON de jucat. Aceasta înseamnă că mărirea nu trebuie să depășească 1 RON. Dacă primul pariu este 1 RON, atunci, dacă pierdeți următorul va fi 2 RON, apoi 3 RON, 4 RON și așa mai departe. Deci, în loc de 1024 RON după a zecea pierdere consecutivă conform sistemului Martingale, dacă utilizați strategia D’Alembert, pariul vostru va fi de 11 RON.

Strategia Fibonacci

Cu mai bine de 800 de ani în urmă, matematicianul italian Fibonacci a descoperit o secvență care este comună în natură. Acest simbolism al secvenței Fibonacci este adesea descris cu coaja unui melc. Această descoperire nu a fost introdusă doar în matematică, ci și mulți jucători de cazino au aplicat-o la ruletă, dezvoltând o strategie bazată pe aceasta. Secvența Fibonacci este o serie de numere, fiecare dintre ele fiind suma celor două precedente.

Simplificat, seria Fibonacci ar arăta astfel – 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 etc. Pentru a găsi continuarea secvenței, trebuie doar să adăugați ultimele două numere. Jocul la ruletă conform acestui sistem implică creșterea și scăderea pariurilor în această secvență. Când pierdeți, continuați să pariați, mărind suma. Când câștigați, faceți doi pași înapoi, reducând suma pariului. În acest fel, jucătorul va obține profit, chiar dacă numărul de poziții câștigate este mai mic decât numărul de pierderi.

Concluzii

Când jucați la ruletă, urmând un anumit sistem sau strategie, trebuie să vă schimbați gândirea și atitudinea. Sigur, sesiunile câștigătoare vor crește, dar ar trebui să fiți pregătiți că vor exista sesiuni pierdute în care pierderea voastră poate fi cu adevărat mai mare decât de obicei. Acesta este riscul jocurilor de noroc și al ruletei, deoarece acest joc de noroc nu face excepție. Dacă urmăriți profituri care schimbă viața la ruletă, veți avea nevoie doar de noroc – utilizarea unui sistem sau strategie nu ar funcționa.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă distrați și să obțineți rezultate bune în mod constant la ruletă, cele scrise în acest articol vă vor ajuta. Este obligatoriu atunci, când utilizați un sistem de ruletă să setați pierderi și câștiguri de stop realiste. De exemplu, dacă bugetul vostru a scăzut cu 30 de unități, ridicați-vă de la masă și încercați din nou în altă zi. Același lucru este valabil și în cazul opus – când bugetul vostru pentru joc se umflă cu 30 de unități, luați-vă profitul și plecați. Ruleta este un joc de noroc și șansă și ar trebui să vă distrați în cea mai mare parte în timp ce jucați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber