(P) Cele mai dotate cartiere rezidentiale din Bucuresti. Cum stii ca un cartier este acasa?

Problema locuintelor in Bucuresti este una destul de mare, in conditiile in care capitala Romaniei este singurul oras cu o crestere semnificativa a numarului de locuitori si cu o cerere care depaseste, de multe ori, oferta de locuinte.

Exista destul de multe cartiere rezidentiale Bucuresti care promit locuinte de o calitate foarte buna, insa multe dintre ele vin la pachet cu o serie de probleme, ce trebuie sa iti solicite intreaga atentie in momentul in care vrei sa faci o achizitie de acest fel.

Cum stii ca dotarile cartierului si micile detalii sunt potrivite pentru tine?

Eliminand ideea de a achizitiona un apartament intr-un bloc de locuinte vechi, ramane optiunea cartierelor rezidentiale. Exista o serie de elemente care pot transforma un astfel de carter intr-o solutie pe termen lung, potrivita pentru orice familie:

  • Pozitia cartierului. Locul in care este pozitionat este extrem de important. De multe ori, este mai important decat dotarile estetice sau functionale care se gasesc in interior. Este bine sa urmaresti cartiere aflate in zone cat mai centrale, care iti permit sa ajungi cu usurinta dintr-o pertein alta a orasului. Una dintre cele mai apasatoare probleme ale capitalei este traficul, asadar, trebuie sa faci tot posibilul sa il elimini. Pozitia conteaza si din alte motive, cum ar fi proximitatea fata de scoli, gradinite, spitale, magazine si evident, mijloace de transport in comun.
  • Modul in care a fost construit. Este necesara, de asemenea, o mica analiza a modului in care a fost construit cartierul. Chiar daca astazi problemele legate e materialele proaste de constructii sunt din ce in ce mai rare, exista o multime de locuinte vechi de 10-15 ani care intampina probleme in ceea ce priveste materialele si structura de rezstenta. Nu achizitiona o casa fara a analiza in detaliu ce contine in structura acea casa.
  • Dotarile din interior. O multime de dezvoltatori incearca sa isi atraga clientii prin dotari care mai e care mai interesante in interiorul cartierului. Piscine acoperite sau in aer liber, sali de fitness, sauna, magazine interne si parcari subterane, toate pot fi dotari care sa te atraga si sa iti ofere un plus de confort.

Detaliile legate de apartament, foarte importante si ele

Nu doar cartierul este cel care conteaza. Apartamentul este spatiul in care iti vei petrece cel mai mult timp, asadar are o importanta colosala si el. Asigura-te ca este cat mai bine dotat si ca iti poate oferi urmatoarele elemente:

  • Spatiu cat mai mare. Sunt cautate apartamentele spatioase, care pot sa ofere o doza cat mai mare de relaxare. Dimensiunile livingului sunt cele care conteaza cel mai mult, insa foarte multi tineri isi doresc si o bucatarie sau o baie mare.
  • Suprafete vitrate cat mai mari. Lumina naturala poate sa aiba un impact major asupra confortului, asadar, suprafetele vitrate trebuie sa fie si ele considerabil de mari pentru a te multumi pe deplin.
  • Etajul la care se afla apartamentul. Este un criteriu important, care poate decide anumite mici detalii de confort si de asemenea, care poate sa reprezinte o doleanta personala. Asigura-te ca stai la etajul potrivit pentru tine.

Sunt atat de multe detalii importante de care trebuie sa tii cont la alegerea unui apartament in Bucuresti, incat este foarte greu sa le pui in balanta pe toate si sa iei decizia cea mai buna. Totusi, este bine sa incerci, deoarece o astfel de achizitie este o achizitie de viitor, care va avea un impact serios asupra vietii tale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse