(P) 5 secrete pentru o nuntă reușită

Te pregătești pentru ziua marelui DA și ai intrat deja în priza pregătirilor? Un eveniment atât de popular, mai ales în România, trebuie organizat cu cap, pentru a evita momentele neplăcute și pentru a nu omite nimic din ceea ce contează cu adevărat la o nuntă. Până la urmă, ar trebui să fie cea mai importantă petrecere din viața ta și merită o pregătire specială. Ce să nu uiți să faci pentru ca invitații tăi să plece cu amintiri de neprețuit și ce să lași deoparte pentru cea mai fericită noapte din câte ai trăit?

  1. Stabilește câți oaspeți vrei să ai. Poate îți dorești o nuntă intimă, numai între persoanele care contează cu adevărat în viața ta, sau poate ai foarte mulți prieteni și nu vrei să scapi pe nimeni din vedere. Înainte de toate, gândește-te bine dacă vrei să petreci toată seara în picioare, pentru a primi sau mulțumi invitaților pentru prezență sau vrei ceva mai retras. Ambele variante sunt bune, în funcție de preferințele tale.
  2. Alege un restaurant pe gustul tău. Da, în seara evenimentului ar trebui să fii cea care se simte cel mai bine dintre toți invitații. Este, totuși, nunta ta. Alege un local care îți poate pune la dispoziție un meniu care îți place și nu te gândi la ce vor spune ceilalți despre mâncare. După ceva timp, n-o să auzi pe nimeni că își aduce aminte ce sarmale bune a mâncat, sunt alte aspecte mult mai importante care contează și trebuie să le iei în vizor, cum ar fi…
  3. Muzica. Dacă preferi un DJ, asigură-te că va veni un profesionist la butoane, cu experiență în astfel de evenimente, cu un playlist generos și răbdare să îi satisfacă auditiv pe invitații tăi. Știi cu siguranță, pe cine ai invitat la nuntă și le cunoști preferințele, așa că fă tot posibilul să le întâlnești pretențiile cu versatilitatea DJ-ului. Dacă îți vei îndrepta atenția către o trupă live sau una de lăutari, ai grijă la programul pe care îl stabilești de comun acord cu ei, ca să nu te trezești în mijlocul petrecerii, când ei intră în pauză, cu o nuntă mută.
  4. Apelează la un fotograf profesionist. A doua zi după petrecere nu vor mai conta nici meniul, nici muzica de cu o seară înainte, ci fotografiile și filmările cu voi. Nu te speria de prețurile mari de pe piață, pentru că munca unui fotograf sau cameraman de evenimente începe când seara s-a terminat. Procesarea imaginilor poate lua până la câteva săptămâni, ținând cont de volumul mare de fotografii sau minute de filmare. Așa că inspiră-te din alegerile anterioare ale prietenilor tăi care au trecut deja prin experiența asta sau caută sfaturi online și contractează o echipă de imagine profesionistă. Pentru amintiri inedite, poți cumpara o dronă, însă această opțiune îți va schimba bugetul pentru eveniment. Până la urmă, amintirile sunt de neprețuit!
  5. Îmbracă-te comod. Chiar dacă rochia cu crinolină sau costumul din vitrină ți-au făcut cu ochiul, e mai important să te simți în largul tău și să poți dansa toată noaptea lângă invitații tăi, decât să ți se umfle picioarele sau să stai în poziție de drepți toată petrecerea. Moda cu teniși pe sub rochie sau chiar la vedere, frumos asortați cu un alt element din vestimentație, rămâne în picioare.

Dacă simți că toate aceste detalii te-ar putea obosi prea mult, poți apela oricând la un organizator de evenimente, care să negocieze prețuri, să facă un casting de oameni din domeniul muzicii și să aranjeze cu restaurantul o petrecere pe cinste. Spor la idei mărețe și căsnicie de piatră!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse