(P) Cumpără criptomenede de pe o platformă dedicată pieței din România

Tranzacționarea cu criptomenede se poate face doar prin intermediul unei platforme de trading dedicate. Având în vedere că la ora actuală există peste 100 de astfel de monede virtuale și numărul platformelor de tranzacționare a cunoscut aceeași dinamică. Toate dispun de anumite caracteristici generale legate de accesibilitate, rapiditate și siguranță, însă foarte căutate sunt și cele care dispun de anumite facilități  pentru utilizatorii din anumite regiuni.

Pe piața din România una dintre cele mai populare astfel de platforme este  BitMahavi și una dintre cele mai avantajoase alegeri în acest sens. Aceasta este o platformă de live trading, accesibilă și sigură, unde puteţi cumpăra sau vinde instant cele mai populare criptomone de la ora actuală, respectiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Interfața este prietenoasă și dispune de suficiente instrumentele de evaluare și decizie foarte utile și practice. Iar aspectul cel mai important, menit să vă atragă sa o încercați este reprezentat de modalitatea de plată simplă, ratele de schimb avantajoase și comisionele transparente.

Grație facilităților oferite, tranzacțiile pe această platformă decurg în condiții de maximă siguranță și sunt avantajoase pentru toate tipurile de clienți.  Prin format și tipul de prezentare invită la îndemnul: Cumpara criptomonede și fă profit!

Care sunt avantajele unei platforme de trading criptomonede dedicate clienților din anumite țări?

Platformele dedicate traderilor din anumite regiuni sunt cele mai indicate metode pentru a tranzacționa datorită unor caracteristici care se pliază pe nevoile acestui tip de clienți. Printre cele mai importante menționăm:

  • Informațiile furnizate și datele necesare sunt disponibile în limba folosită de utilizatorii regiunii, ceea ce înseamnă că pot fi înțelese și apreciate mai bine de aceștia.
  • Ratele de schimb sunt afișate și în moneda țării respective, chiar dacă moneda este foarte puțin folosită pe piețele internaționale de profil.
  • Oferă caracteristici care se adaptează la nevoile de tranzacționare ale clienților respectivi.
  • Este mult mai accesibilă.
  • Taxele percepute sunt conforme legislației țării destinate.
  • Poate dispune de ATM-uri unde se pot face tranzacții sau se poate retrage numerar.

Așadar, toate aceste adaptări sunt menite să îmbunătățească experiența clienților cu platforma și să le asigure condiții cât mai sigure și mai rentabile de tranzacționare.

Cum decurge procesul de cumpărare criptomonede sau de vânazare criptomonede pe o astfel de platformă?

Primul lucru pe care îl are orice utilizator de făcut este acela de a testa platforma. Pentru aceasta nu este nevoie de crearea unui cont. Însă petru a avea acces la anumite  instrumente și facilități premium este nevoie de crearea unu astfel de cont, pentru care minimum de informații sunt o adresă de e-mail și o parolă. Pentru a putea începe tranzacționarea va fi necesar și ca acest cont să fie alimentat cu o sumă de bani necesară.

Având în vedere că vorbim despre o monedă relativ nou apărută, care are un istoric scurt de tranzacționare, marcat de creșteri și scăderi spectaculoase, primul lucru pe care trebuie să-l aibă în vedere orice trader va fi să cunoască foarte bine detaliile legare de acest aspect.  Fiind o monedă care nu este reglementată de nicio autoritate bancară națională sau internațională, ea implică o serie de riscuri pe care orice doritor să cumpere trebuie să și le asume încă de la început.

Tranzacționarea cu criptomonede nu se deosebește foarte mult de cea cu monede clasice. Singurele diferențe sunt date de tipul de elemente de siguranță pe care toate tranzacțiie cu acest tip de monede virtuale le au incluse.

Tranzacțiile sunt unidirecționale, în sensul că o dată acceptat schimbul, nu se mai poate face nimic pentru a renunța. O tranzacție cu criptomonede este de fapt un fișier care este semnat în cheia privată a celui care face vânzarea. Metoda de înscriere se numește criptografie ce apare în cheia publică a tranzacției. După ce a fost încheiată, o tranzacție este înregistrată în rețea și trimisă de la o entitate către toate celelalte entități ale rețelei. Această tehnologie se numește “peer-to-peer”, de la egal la egal, sau de la entitate la entitate. Toată această arhitectură este cunoscută sub denumirea de blockchain.

Când are loc o tranzacție cu criptomonede, aceasta devine publică aproape imediat și este cunoscută de toată rețeaua. Confirmarea acestui tip de tranzacție este esențială pentru valabilitatea ei. O dată confirmată, ea nu mai poate fi anulată și devine parte a istoricului tranzacțiilor, adică parte din blockchain. Cei care confirmă tranzcțiile sunt numiti mineri. Aceștia au rolul de a verifica tranzacțiile, de a le validea și de a le transmit în rețea. După ce o tranzacție este confirmată de un miner, ea devine parte din blockchain.

Pentru efectuarea acestei sarcini, minerii sunt recompensați cu token de criptomonedă, ca de exemplu Ripple sau Bitcoin. Ei sunt cei care pun în mișcare mecanismele pentru a preveni abuzurile. Aceștia trebuie să găsească un hash – un rezultat al unei functii criptografice care conectează blocul nou cu blocurile deja existente.

Monedele virtuale se schimbă, se achiziționează, se vând și se tranzacționeaza prin intermediul unor portofele electronice. Portofelele electronice sunt funcții ale unor aplicații mobile, site-uri sau platforme de schimb criptomonede.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest tip de tranzacționare accesați platforma Bitmahavi.com!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse