(P) Alege hotelul care ţi se potriveşte, la cel mai bun preţ

hotel

Visezi la o vacanţă exotică şi relaxantă sau la un city break plin de aventuri şi noi descoperiri? Oricare ar fi preferinţele tale, vacanţa este mai frumoasă dacă găseşti hotelul potrivit nevoilor şi bugetului tău. Şi ca să-l descoperi rapid, de acum poţi folosi Hotelscan, un serviciu gratuit, în limba română, pe care îl poţi folosi indifferent de destinaţia aleasă.

Cum funcţionează Hotelscan

E foarte simplu: intri pe hotelscan.com, cauţi cel mai bun hotel din 700 de mii de propuneri, compari ofertele pentru a vedea care ţi se potriveşte cel mai bine, economiseşti până la 50% la costul cazării, oriunde în lume, fără costuri adiţionale.

Lansat în 2012, Hotelscan foloseşte un algortim avansat de căutare pentru a căuta oferte din toată lumea. Aşa că nu mai e nevoie să intri pe zeci de site-uri diferite, doar ca să constaţi, la final, că ai economisit o sumă modică.

Ai şi opţiunea de a compara ofertele găsite, în funcţie de ţară, oraş, cartier, preţ, etc. Iar ca să iei cea mai bună decizie ai la dispoziţie galerii foto actualizate şi hărţi care te ajută să localizezi hotelul ales faţă de central oraşului sau cele mai importante obiective turistice.

Nu vrei să stai la hotel? Pe Hotelscan găseşte şi oferte de la pensiuni, moteluri, hosteluri, case de vacanţă sau apartamente de închiriat.

Economiseşti bani fără costuri suplimentare

Ştiai că preţul unei camera poate să varieze foarte mult în funcţie de site-ul de rezervare ales? Diferenţele de preţ pot merge de la câţiva dolari, la câteva sute de dolari. Aceeaşi cameră poate să coste dublu pe unele site-uri şi numai cei care caută îndelung găsesc cele mai bune oferte.

Pe Hotelscan, toate preţurile afişate sunt cele reale, afişate pe site-ul de rezervare pentru hotelul respective. Hotelscan nu face decât să le alinieze unul sub celălalt ca tu să poţi vedea, în aceeaşi pagină, costurile reale, fie că e vorba de un hotel de lux sau de un apartament de închiriat într-o suburbie.

Cum găseşti cea mai bună ofertă

Nu trebuie decât să intri pe Hotelscan şi să tastezi destinaţia aleasă în bara de căutare. Odată afişate rezultatele, nu îţi rămâne decât să foloseşti filtrele disponibile pentru a găsi ce ţi se potriveşte. Poţi să ordonezi rezultatele după preţ, să studiezi galeriile foto, serviciile oferite şi recenziile disponbile. Având în vedere că există nu mai puţin de 700 de mii de oferte, e imposibil să nu găseşte cazarea dorită la cel mai mic preţ.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber