(P) 3 reguli de aur pentru un selfie perfect

(P) 3 reguli de aur pentru un selfie perfect

Niciodată nu este momentul nepotrivit pentru un selfie. Și asta o știu toți cei care au un smartphone bun în buzunar, ce poate face oricând o poză memorabilă. Însă vrei să știi cum poți obține mai multe like-uri pe Insta și Facebook, doar cu un simplu click?

Te afli atunci în locul potrivit! Vorbim mai jos despre cum poți obține cadrul perfect din fiecare selfie pe care îl faci, fie singură, fie alături de cele mai dragi persoane din viața ta. Totul ține de lumină, aplicația de poze pe care o folosești, precum și de telefonul mobil pe care îl ai în buzunar. Despre device-ul potrivit pentru selfie-uri de nota 10 vorbim la final, așa ca haide să începem cu începutul:

Lumina de care te bucuri

Dacă vrei să faci cu telefonul selfie-uri de care să fii cu adevărat mândră, atunci trebuie să ții întotdeauna cont de un detaliu extrem de important: lumina din cadrul respectiv. Pentru o poză reușită, poziționează-te întotdeauna lângă o sursă cât mai bună de lumină naturală. Este tipul de lumină care poate face diferența dintre un selfie WOW și o altă încercare nereușită din galeria ta cu poze. Evită pe cât de mult poți blitz-urile și încearcă să nu stai niciodată între sursa de lumină și smartphone.

Aplicațiile de poze pe care le folosești

Chiar dacă nu te bucuri mereu de cea mai bună lumină, atunci când vrei să îți faci un selfie, asta nu înseamnă că nu poți găsi rapid soluția potrivită pentru un rezultat ce poate strânge mii de like-uri. Nu trebuie decât să găsești o aplicație pentru poze ce îți permite sa te joci ulterior cu lumina, temperatura de culoare, contrastul și editarea pozei pe care vrei să o faci, astfel încât să urci pe Insta o adevărată operă de artă. O mulțime de aplicatii pentru editat poze sunt disponibile atât pentru iOS, cât și pentru Android, free sau paid. Așa că fii mereu liberă să experimentezi cadre și filtre noi, pentru că ai o listă întreagă de aplicații de unde poți alege.

Telefonul mobil din buzunarul tău

Îți place să îți faci selfie-uri cât este ziua de lungă? Atunci ai nevoie de un telefon ce poate surprinde cadre uimitoare, indiferent de lumina de afară. Exact asta face un Samsung Galaxy S9, prin cele două moduri f-stop de care dispune: îți permite să surprinzi cadre la fel de vii, indiferent de lumina dintr-un anumit spațiu. Diafragma dublă inovatoare se adaptează automat la lumina din jurul tău, pentru ca tu să îți testezi așa cum vrei talentul artistic, obținând astfel cele mai frumoase poze.

Nu uita de sutele tutoriale de pe net, de unde poți învăța pas cu pas cum poți face oricând selfie-ul perfect, indiferent de lumina din jurul tău. Deci să recapitulăm: un selfie reușit nu este altceva decât combinația perfectă dintre lumina potrivită + aplicația pentru poze + un Samsung Galaxy S9 (12 MP + 8 MP – cameră frontală). Adaugă în același mix și câte ceva din propria ta imaginație, alături de câteva lecții de pe net și gata! Apasă cu încredere CLICK pentru cel mai tare selfie din galeria ta cu poze!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse