(P) 3 idei de cadouri mai puțin obișnuite, dar foarte apreciate

(P) 3 idei de cadouri mai puțin obișnuite, dar foarte apreciate

Obiceiul de a oferi și de a primi cadouri este vechi de când lumea și extrem de apreciat, dar trebuie să recunoaștem, tocmai din cauza longevității lui, de la an la an lucrurile pot deveni din ce în ce mai complicate. Desigur, plăcerea de a oferi un cadou rămâne aceeași, dar având în vedere câte cadouri trebuie să faci într-un singur an, s-ar putea să constați că ai din ce în ce mai puțină inspirație. 

Acestea fiind zise, în loc să faci aceleași cadouri an de an, ai putea să începi să fii puțin mai inventiv. Probabil partenerul de viață, prietenii sau părinții s-au săturat de interminabilele perechi de șosete, cămăși și/sau buchete de flori. Sugestia noastră este să faci un cadou mai nonconformist, dar care cu siguranță va fi apreciat de apropiați. Te poți inspira din sugestiile de mai jos! 

Cadoul experiență 

Chiar dacă acest tip de cadou nu este neapărat unul palpabil și care să reziste în timp, cadourile de tip experiență pot fi mult mai valoroase și pot crea amintiri care să dăinuie timp de decade întregi.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să decizi ce fel de experiență vrei să faci cadou. Opțiunile sunt practic nelimitate. De la bilete la concertul preferat, o masă la restaurantul la care aproape nimeni nu poate să facă rezervare, o noapte la un hotel exclusivist, până la croaziere de lux, zile la spa sau chiar sărituri cu parașuta, toate acestea pot lăsa o impresie plăcută și de durată. 

Un fotoliu de masaj

Probabil persoana căruia îi faci un astfel de cadou va rămâne înmărmurită când va vedea cutia în care este livrat produsul, dar garantăm faptul că va fi recunoscătoare cu vârf și îndesat. Acest cadou este unul extraordinar pentru persoanele care au nevoie de puțin confort în viața lor, nu știu cum să se mai relaxeze sau pur și simplu muncesc prea mult. 

Evident, pe lângă senzația de relaxare, un fotoliu performant de masaj poate ajuta și din punct de vedere medical sau terapeutic. Anumite modele duc experiența la nivelul următor prin includerea difuzoarelor încorporate și a conectivității bluetooth pentru a asculta muzică. Dacă adăugăm și posibilitatea de a seta căldura emisă și intensitatea masajelor, tipurile de masaj sau numărul de programe, această experiență este una extrem de personalizabilă. Dacă ești din Timișoara, aruncă o privire pe oferta de fotolii masaj Timișoara!

Set de sală la birou 

Ultimul cadou de pe lista noastră este un concept cu adevărat neobișnuit, dar asta nu înseamnă că nu poate fi extrem de folositor. Evident, acesta poate fi folosit și de persoanele care lucrează de la domiciliu, pentru a se putea menține în formă. Dacă fotoliul de masaj va ajuta beneficiarul în vederea gestionării durerii, acest cadou îl/o poate ajuta să o prevină.

Acest produs este deosebit de potrivit pentru zilele lungi când cel care îl primește simte că mai are puțin și se urcă pe pereți, dar în același timp are și un program deosebit de încărcat. Astfel, antrenamentul poate fi făcut fără să se ridice din fața monitorului. Produsul este perfect și pentru home office, așa cum am mai menționat și este extrem de benefic pentru o postură corectă. Este confecționat din aluminiu și latex și poate fi atașat de spătarul oricărui model de scaun de birou. 

Tu la ce alte cadouri inedite te-ai mai gândit? 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse