(P) 3 autori numai buni de citit într-o zi caldă de primăvară

Afară este din ce în ce mai cald, iar parcurile încep să prindă treptat viață, după o iarnă care s-a tot prelungit cu episoade aspre de frig și căderi abundente de zăpadă. Acum, lucrurile par să fie destul de clare, în ceea ce privește vremea de afară, așa că tu te poți reîntoarce acum la marea ta pasiune: cărțile bune citite în parc.

Dacă te tot gândești de ceva vreme la ce ai mai putea citi pe una dintre băncile ferite de agitația orașului, noi îți sărim în ajutor cu 3 autori numai buni de citit într-o zi caldă de primăvară. Îți propunem în rândurile de mai jos o serie de lecturi accesibile și potrivite pentru o astfel de ieșire, pentru că scrierile autorilor despre care vom discuta oferă un mix recreațional de nota 10, pentru ca tu să te întorci cu bateriile încărcate, după câteva ore de citit în natură. Iată care sunt cele 3 recomandări ale noastre:

Jojo Moyes

Născută la Londra în 1969, Jojo Moyes se poate lăuda cu obținerea de 2 ori a premiului de Cel mai bun roman de dragoste al anului. Traduse în peste 30 de limbi, cele mai frumoase carti scrise de Jojo Moyes îmbină o întreagă paleta de sentimente, atașate unui fir epic ușor de parcurs, atunci când te relaxezi sub lumina blândă a soarelui de primăvară. Me before You' este cea mai de succes carte a sa, scriere care s-a bucurat și de o ecranizare absolut savuroasă, în 2013.

Florence Scovel Shinn

Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai apreciați profesori ai teoriei succesului din secolul XX. Cu toate că primii ani ai carierei sale au purtat-o în minunata lume a imaginilor, fiind un ilustrator de benzi desenate absolut genial, lucrurile au continuat într-un mod firesc, pe o cale plină de mistere și satisfacții: Dezvoltarea Personală. Una dintre cărțile sale de succes – Jocul vietii și cum să-l jucăm' – reiterează ideea conform căreia gândurile stau la baza destinului nostru, oamenii fiind practic jucătorii ce trebuie să înțeleagă foarte bine regulile Universului, pentru a dobândi într-un final succesul.

Tibi Ușeriu

Gangster, bodyguard pentru mafioți periculoși, vânat de Interpol și închis ulterior în cele mai periculoase închisori europene, Tibi Ușeriu a reușit, printr-o voință de fier, să își transforme radical viața. Cu aceeași voință și cu o putere fizică de nezdruncinat, Tibi Ușeriu a câștigat și în acest an cel mai draconic maraton din lume, desfășurat în condiții greu de imaginat, suportate doar ce cei mai rezistenți oameni de pe planetă – Arctic Ultra. În cartea sa, 27 de pași' Tibi ne povestește cu o naturalețe ieșită din comun povestea vieții sale, de la un copil ce avea să fie slugă la ciobani, la om vânat de un întreg continent.

Ia-ți chiar acum cărțile preferate și bucură-te de vremea caldă de afară, în compania unor autori care au foarte multe lucruri interesante de spus: Jojo Moyes, Florence Scovel Schinn, Tibi Ușeriu. 3 stiluri total diferite, aceeași plăcere de a citi. Îți dorim lectură plăcută și o vreme excelentă, de care să te bucuri în compania cărților preferate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte