Ozana Barabancea se schimbă de la o zi la alta după ce s-a operat la stomac: „Am slăbit 13 kilograme. Merg la sală”

Ozana Barabancea și-a operat stomacul în urmă cu aproximativ cinci săptămâni, iar de când a apelat la această intervenție, parcă este alt om. S-a gândit multe luni de zile înainte de a face acest pas, încă acum cântareața susține că viața ei s-a schimbat radical.

Chiar dacă imediat după intervenție a avut ceva zile în care i s-a făcut rău, acum Ozana Barabancea se simte mai bine. În cadrul unui interviu, ea a mărturisit că până acum a reușit să slăbească 13 kilograme, dar ține un regim alimentar destul de strict și face sport în mod regulat. Masa de prânz este una consistentă. Cu toate acestea, arstista a avut și momente în care i s-a făcut rău și a vomitat, pentru că a mâncat cu multă poftă.

„Am început să fac sport şi masaj în fiecare zi. Am slăbit 13 kilograme. Merg la sală, am un antrenor. Merg pe banda, fac cardio, fac abdomene. Încept, încet. Important este să am o activitate constantă de câteva ori pe săptămână. Acum sunt ok. Am 5 săptămâni de la operaţie. Nu sunt chiar anemică. Totuşi, ţine de mental. Îmi permit şi să mai lenevesc, da, uneori, sunt pornită. Poate că aş fi făcut-o mai devreme. De la Andreea Bălan am aflat. Ea m-a certat. De ce nu mă operez. Mental, m-am pregătit cinci luni de zile. (…). Mi s-a făcut rău, că am mâncat cu poftă. Uit că sunt operată,', a povestit Ozana Barabacea, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP' de la Antena Stars.

Ce dietă ține Ozana Barabancea după ce s-a operat la stomac?

La câteva zile după operație, cântăreața a povestit ce alimente consumă în această perioadă.

„M-am hotărât, în primul rând, să fiu sănătoasă pentru copiii mei și pentru cei din jurul meu. Să mă simt utilă pentru că mă simțeam efectiv încorsetată. Cred că m-am îngrășat pe fond nervos, probabil că am mâncat compulsiv. Este un act de mare curaj, nu aș fi crezut că sunt în stare să o fac. Nu eram mobilă, nu puteam să fac mai nimic. Acum, de milă, de silă, vrei, nu vrei, trebuie să beau lichide. Trei săptămâni, lichide, supe strecurate, ceaiuri îndulcite, evităm zahărul. Am savurat linguriță cu linguriță un iaurt de băut. Sunt foarte curajoasă. După operație am vrut să îmi văd stomacul', a povestit Ozana Barabancea în emisiunea „Xtra Night Show', de la Antena 1.

Ozana Barabancea arată foarte bine în tinerețe, iar acum, după această operație, speră să-și recapete silueta de altădată. De-a lungul timpul, artista a încercat multe diete, însă niciuna nu a dat rezultatele așteptate, nici atunci când făcea sport în mod regulat. În plus, ea a recunoscut că avea momente în care nu își putea stăpâni poftele alimentare.

Pentru a vedea fotografiile cu Ozana Barabancea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ozana Barabancea, tranformare evidentă după operația la stomac! Cum arată cântăreața după o lună de la intervenție

Cum arată Ozana Barabancea la doar două săptămâni după ce și-a operat stomacul? Schimbarea este deja vizibilă

Ce a făcut Ozana Barabancea imediat după ce și-a operat stomacul: „După operație am vrut să…'

Ozana Barabancea şi-a operat stomacul! Cântăteața a făcut declaraţii după intervenția chirurgicală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati