Ozana Barabancea şi-a operat stomacul! Cântăteața a făcut declaraţii după intervenția chirurgicală

Ozana Barabancea și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, în secret, marți seară. După mai multe diete care nu au dat rezultate, cântăreața a hotărât să facă schimbare radicală în viața ei, pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorește. 

Prin urmare, Ozana Barabancea s-a hotărât să-și opereze stomacul. Intervenția chirurgicală a avut loc în urmă cu trei zile, iar artista nu a spus nimănui nimic despre acest lucru.

Ozana Barabancea şi-a operat stomacul!

Astăzi, după operație Ozana a postat pe pagina sa de socializare primele imagini de la spitalul unde s-a operat. Mai mult decât atât, ea a scris și un mesaj pentru a-i asigura pe prietenii săi virtuali că se simte foarte bine.

„Sunt recunoscătoare!!! Vă iubesc!!!', a scris Ozana Barabancea, în această dimineaţă pe Facebook.

După această operație de micșorare a stomacului, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva' este nevoită să țină un regim alimentar special și să aibă mare grijă la stilul de viață pe care îl adoptă. Dacă respectă aceste regulil, în scurt timp, Ozana Barabancea ar putea să obțină silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

„Mă voi opera marți în România. Am văzut cum va decurge operația pe Youtube. Mi-am făcut analizele. Este o decizie pe care am luat-o alături de copiii mei și pe care am luat-o cu toată inima. Sunt o grasă asumată. În curând voi fi subțirică și zglobie', a declarat Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii „Răi da’ buni', de la Antena Stars, acum câteva zile.

Ozana Barabancea s-a născut pe  data 4 octombrie 1969, în Bucureşti. Este profesoară de canto, dar și solistă de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-urilor de televiziune „Splash! Vedete la Apă⁠' și „Te cunosc de undeva!', difuzate pe Antena 1. Ozana Barabancea are doi copii împreună cu Sorin Terinte, pe nume Andrew şi Gloria. Artista a divorțat de Sorin Terinte în anul 2004.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor 

Citește și:

Ozana Barabancea a decis să-și schimbe viața! Va face o operație de mișcorare a stomacului

Adevăr sau provocare cu Ozana Barabancea! Artista a răspuns sincer celor mai îndrăznețe întrebări

Ozana Barabancea apelează la trucuri de frumusețe inedite: „Fac tratament cu lipitori!' Așa ține ridurile la distanță la 47 de ani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete