Nu a fost dintotdeauna slabă! Nicole Cherry a povestit cum a reușit să slăbească pentru a fi artistă: „La 7 ani m-am îngrășat foarte mult”

Nicole Cherry este una dintre cele mai tinere cântărețe de la noi, care face furori încă de când s-a lansat pe piața muzicală românească. Cântă de la 9 ani, iar la doar 14 ani a lansat prima ei piesă, iar de atunci până la 18 ani a construit o întreagă carieră.

Ca orice artist care se respectă, Nicole Cherry are mare grijă de felul în care arată, iar pentru asta face eforturi serioase.

Cum se menține în formă Nicole Cherry?

În cadrul unui interviu pentru Revista Viva, cântăreața a recunoscut că nu a fost dintotdeauna slabă, iar în copilărie chiar a avut probleme cu kilogramele în plus. A slăbit pentru a fost oarecum și presată de activitatea artistică și pentru că trebuia să arate mereu bine. Nicole Cherry a mărturisit că se străduiește să țină, cât de cât, un regim alimentar, chiar dacă îi plac foarte mult dulciurile. Arma ei secretă, însă, a fost întotdeauna sportul.

„Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru sport. Aș vrea să fiu super fit, dar chiar nu îmi ajunge timpul, mai ales vara nu am nicio șansă să ajung la sală cât de mult mi-aș dori eu. Chiar îți trebuie timp pentru sport, dacă vrei să ajungi într-o formă foarte bună.

Am un regim, încerc să mănânc sănătos, dar nu am nicio treabă cu regim, nu slăbesc. Eu slăbesc dacă fac sport. Adică alimentația contează, dar nu la fel ca la alte persoane. La mine, da e importantă și alimentația, dar dacă nu fac sport e egal cu zero. Adică mănânc sănătos, mă și amăgesc că nu mămânc ce nu îmi place, și nu văd niciun rezultat.

La vârsta de 7 ani, eram foarte slabă, am fost la doctor în legătură cu asta, iar după ce am început clasa I, m-am îngrășat brusc, foarte mult și am fost din nou la doctor. Am început să slăbesc de abia pe la 9 – 10 ani, când am început să fac muzică. Un profesor mi-a zis că dacă vrei să fii artist, trebuie să slăbești, să arăți bine, să poți să fii în stare să duci o piesă până la capăt pe scenă, să dansezi. Ai nevoie de condiție fizică. (…)

Fac multe serii de exerciții, în general. Fac mult cardio. Dacă aveți mai multe kilograme în plus, vă sugerez să alergați mai întâi, să slăbiți și după să puneți masa musculară. Că altfel s-ar putea să punem masa aia musculară pe o grăsime, și o să aratăm mari în continuare, dar cu mușchi și nu cred că e drăguț, mai ales pentru a fată. Dacă îmi foarte poftă de dulce, încerc să mănânc în prima parte a zilei, dimineața, să nu fie chiar atât de rău, dar mai bine deloc. Pot să mănânc fructe, mie îmi plac foarte mult. Aș putea să renunț la dulciuri și să mănânc fructe, dar și alea au zahăr, dacă sunt consumate în exces. Deci, puțin din toate,' a spus Nicole Cherry, cu sinceritate, pentru Revista Viva.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Nicole Cherry, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Nicole Cherry a promovat examenul de Bacalaureat 2017. Uite ce note a obținut cântăreața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete