Ce a făcut Ozana Barabancea imediat după ce și-a operat stomacul: “După operație am vrut să…”

Ozana Barabancea și-a luat inima în dinți și a decis că este nevoie de o schimbare majoră în viața ei, motiv pentru care a decis să își opereze stomacul. 

Pentru că își dorea să scape de kilogramele în plus, Ozana Barabancea a apelat la o intervenție chirurgicală care să îi micșoreze stomacul și să o ajute să ajungă mult mai repede la greutatea ideală. Astfel, vedeta s-a lăsat pe mâinile medicilor, iar din stomacul ei nu a mai rămas decât 15%. După operație, vedeta nu a ezitat să apară la TV și să povestească cum a fost această experiență și care a fost primul lucru pe care a vrut să îl facă, imediat după ce a ieșit din operație.

Ce a făcut Ozana Barabancea imediat după ce și-a operat stomacul?

Dacă această operație poate da fiori multor persoane, Ozana Barabancea a dat dovadă de foarte multă tărie. Imediat după operație, vedeta a vrut să vadă cum arăta stomacul ei, aceasta fiind păstrat de medici în formol.

“M-am hotărât, în primul rând, să fiu sănătoasă pentru copiii mei și pentru cei din jurul meu. Să mă simt utilă pentru că mă simțeam efectiv încorsetată. Cred că m-am îngrășat pe fond nervos, probabil că am mâncat compulsiv. Este un act de mare curaj, nu aș fi crezut că sunt în stare să o fac. Nu eram mobilă, nu puteam să fac mai nimic. Acum, de milă, de silă, vrei, nu vrei, trebuie să beau lichide. Trei săptămâni, lichide, supe strecurate, ceaiuri îndulcite, evităm zahărul. Am savurat linguriță cu linguriță un iaurt de băut. Sunt foarte curajoasă. După operație am vrut să îmi văd stomacul”, a povestit Ozana Barabancea în emisiunea “Xtra Night Show”.

În tinerețe fiind o femeie slabă, Ozana Barabancea a vrut să se bucure din nou de o siluetă ca trasă prin inel, iar această operație a fost modalitatea prin care putea scăpa mult mai repede de kilogramele în plus. Chiar dacă face sport în mod regulat, vedeta nu își putea controla senzația de foame, lucru care ducea la acumularea kilogramelor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ozana Barabancea.

Foto: facebook

Citește și:

Ozana Barabancea şi-a operat stomacul! Cântăteața a făcut declaraţii după intervenția chirurgicală

Irina Loghin arată mai bine ca niciodată. Uite cum a ajutat-o cura de detoxifiere să aibă o formă fizică de invidiat

După ce s-a căsătorit în secret cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a dat o veste surprinzătoare: „Vom avea trei copii!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete