Olena Zelenska: „Nu vă obișnuiți cu suferința noastră”

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a acordat pentru CNN, via mail, un interviu emoționant și puternic totodată. Acesta a povestit că nu și-a văzut soțul de o lună, însă cei doi comunică la telefon.

Soția președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski, Olena Zelenska, a avut mai multe intervenții publice de la începutul războiului ruso-ucrainean. Aceasta a transmis mesaje puternice și argumentate, arătându-și susținerea față de persoanele cele mai vulnerabile în fața războiului: copiii și vârstnicii.

În interviul acordat CCN, Olena Zelenski a povestit că nu și-a mai văzut soțul de o lună, întrucât acesta a rămas în clădirea Biroului Prezidențial. Ea și copiii sunt într-un loc menit să-i protejeze.

„E ca și cum ai merge pe o sârmă. Dacă începi să te gândești cum faci asta, pierzi timp și echilibru. Așa că, pentru a te ține, trebuie doar să mergi înainte și să faci ce trebuie să faci. În același fel, din câte știu, rezistă toți ucrainenii', a povestit aceasta.

Olena Zelenska: „Multe persoane au ajuns să-l vadă prin ochii mei'

Întrebată dacă la momentul căsătoriei a știut că are lângă ea o persoană inspirațională pentru cei din jur, aceasta a mărturisit:

„Am știut întotdeauna că a fost și că va fi un sprijin de încredere pentru mine. Apoi a devenit un tată minunat și un sprijin pentru întreaga familie. Acum a demonstrat aceleași calități. El nu s-a schimbat. Doar că mai multe persoane au ajuns să-l vadă prin ochii mei.'

Prima Doamnă a vorbit și despre cei doi copii, Sasha, de 17 ani, și Kiril, de 9 ani. Aceasta a povestit că grija pentru ei aduce o anumită disciplină. Recunoaște că amândoi s-au maturizat foarte repede în această perioadă și că, și ei, se simt responsabili unul pentru celălalt, dar și pentru cei din jur.

„Nimic anume nu a trebuit să fie explicat. Doar vorbim despre tot ce se întâmplă. (…) Copiii privesc la esența lucrurilor. Cum a spus un copil: De ce sunt rușii atât de răi cu noi? Au fost bătuți acasă?'

Mesajul de final al acesteia a fost unul cu un impact puternic. Prima Doamnă a spus:

„Cel mai important lucru pentru Ucraina astăzi este ca lumea să ne audă și să ne vadă. Războiul nu trebuie să devină ceva normal, iar victimele lui nu trebuie să devină statistici. Nu vă obișnuiți cu suferința noastră!'

Olena Zelenska sotiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Vladimir Putin nu se va opri până nu va cuceri Donbasul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri