O tânără de 19 ani, celebră pe Tik Tok, s-a sinucis. Ultimul său mesaj este copleșitor

O vedetă TikTok și-a luat viața la vârsta de 19 ani, la doar câteva zile după ce a postat un videoclip în care îi încuraja pe cei 51.000 de urmăritori ai săi.

Caitlyn Loane, fiica unor fermieri din Australia, avea zeci de mii de adepți pe aplicația de socializare datorită videoclipurilor sale distractive în care povestea viața ei de zi cu zi lucrând în industria agricolă din nordul Tasmaniei.

Urmăritorii ei au rămas șocați când au aflat tragica veste și au lăsat o mulțime de mesaje în care își exprimau condoleanțele.

„O, cum mă doare inima să știu că ne-ai părăsit pe toți, fata strălucitoare, cu bucle, frumoasă, dar nebună', „Nu voi uita niciodată momentele plăcute și amintirile pe care le avem împreună', „Inimă de aur', „O fată foarte specială', sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de prietenii tinerei.

Familiei îi este extrem de greu să înțeleagă gestul lui Caitlyn, mai ales că aceasta era o persoană veselă și mereu cu zâmbetul pe buze.

Caitlyn fermaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Cuvintele nu pot descrie pierderea noastră. Era o tânără minunată, nebună, era un membru neprețuit al familiei noastre', a spus tatăl ei, Phillip.

Tânăra a lucrat ca manager de animale la ferma de bovine a părinților săi și plănuise să preia afacerea când căpăta mai multă experiență. Mama sa a descris-o ca fiind un model pentru tinerele care lucrează la ferme.

„Zâmbetul ei a luminat camera. Nu i-a fost frică să-şi murdărească mâinile muncind. În unele fotografii are noroi până la genunchi”, a spus mama ei, Richele.

Înainte cu puțin timp de a-și lua viața, Caitlyn a postat un videoclip în care rulau câteva imagini cu ea lucrând la fermă, iar pe fundal se auzeau versurile piesei „Cât de departe ai conduce pentru fata visurilor tale?'. Cuvintele „Ce zici de Tasmania?' au apărut pe ecran în timp ce ea a zâmbit și a clătinat din cap.

 

@catieloane

Whos driving to Tasmania #womeninag

♬ original sound – hunter paige

Foto: Captură TikTok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri