O tânără a fost refuzată de medic să-i micșoreze sânii. Explicația acestuia a șocat-o

Victoria Gilbert din Brentford, Anglia, a trecut printr-o experiență cu adevărat nemaiîntâlnită. Aceasta a mers la medicul de familie și i-a spus că vrea să-și micșoreze sânii. Răspunsul cadrului medical a lăsat-o fără cuvinte.

Victoria Gilbert, în vârstă de 28 de ani, a povestit că sânii ei au fost mereu mari încă din adolescență. De-a lungul timpului au apărut durerile de spate, iar în școală a avut parte și de bullying, ceea ce i-a inhibat încrederea în sine. Acestea au constituit dorința ei de a se transforma și de a-și micșora bustul.

„Când eram mică, abia îmi doream să îmi crească sânii. Dar au crescut mari, tot mai mari, mai mari decât vedeam în jurul meu. M-am gândit că se vor opri la un moment dat din crescut, dar nu a fost așa'.

Imediat după ce a împlinit vârsta majoratului, tânăra a mers la un medic de familie să discute despre această intervenție, însă fără un rezultat pe măsura așteptărilor ei. Zece ani mai târziu, în mai 2020, durerile s-au accentuat și a încercat din nou să găsească un sprijin la specialiști, crezând că aceste afecțiuni de care suferea sunt un motiv întemeiat pentru a recurge la o intervenție de acest gen.

Ei bine, nu a găsit sprijinul mult dorit, deoarece medicul i-a oferit un răspuns care a lăsat-o fără cuvinte, ba chiar a și enervat-o. Acesta i-a spus că nu înțelege de ce vrea să-și micșoreze sânii pentru că sunt „foarte drăguți', iar alte doamne plătesc bani grei pentru a ajunge la dimensiunile pe care le are ea.

„Eu îi spuneam că nu îmi plac sânii mei, că sunt pur și simplu prea mari și atunci ea s-a uitat la mine și a spus: ‘Dar sunt drăguți sânii tăi, alte femei ar plăti mii de dolari pentru ei. Știu femei care au plătit bani mulți ca să aibă formele tale. Nu îți face operația, sunt drăguți’', a spus tânăra, potrivit Daily Mail.

„Eu știu când o femeie vorbește pe un ton de parcă vrea să te facă să te simți bine, dar nu a fost cazul aici', a continuat ea.

Victoria1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Șocul a fost imens pentru Victoria și nu a reușit să proceseze cele spuse de medic.

„Era foarte serioasă, de parcă părea dezamăgită că îmi doresc să îmi fac sânii mai mici. Am rămas șocată, mai ales că este femeie și are profesia pe care o are. Am fost nervoasă și m-am simțit rănită. Mi-am spus atunci ‘Cum o să îmi micșorez eu sânii vreodată dacă omul la care merg să cer ajutor nu consideră că am nevoie de asta?', a mai spus ea.

De-a lungul timpului, a mai vizitat și alți medici, unii dintre ei sugerându-i să scape de câteva kilograme pe care le avea în plus. A reușit și acest lucru, însă bustul său tot nu o mulțumea. Temerea ei majoră este ca acesta să nu crească și mai mult atunci când va face un copil.

„Fiecare medic trebuie să își trateze în mod adecvat pacienții, să le evalueze starea de sănătate și să le respecte demnitatea. Îndemnăm pe oricine care nu e mulțumit de serviciile pe care le primesc să ne contacteze pentru a discuta problema', a declarat un reprezentat al medicilor de familie atunci când a aflat cazul Victoriei.

Tânăra nu se va lăsa bătută și va merge la o clinică privată din Marea Britanie pentru a face această intervenție. Însă până atunci va trebui să strângă costul operației care se ridică la 6.500 de lire sterline.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri