(P) O nouă perspectivă a producțiilor cu teme medicale în noul serial „Asistenți Medicali”, oferit de DIVA din 20 septembrie

Asistenți medicali (Nurses) este un nou serial cu subiecte medicale a cărui acțiune se desfășoară la camera de gardă a spitalului St. Marys, din Toronto. Primul sezon este difuzat în premieră la DIVA, din 20 septembrie, câte două episoade duminica, de la 20:00.

O nouă perspectivă a producțiilor cu teme medicale în noul serial „Asistenți Medicali”, oferit de DIVA din 20 septembrie

Cinci noi asistenți medicali aflați la începutul carierei trebuie să își găsească echilibrul personal și profesional în atmosfera dinamică, emoționantă și uneori copleșitoare a unui spital.

Ei înțeleg că medicina modernă caută soluții pentru afecțiunile unei persoane, dar doar un asistent medical știe cum să ofere îngrijire adaptată fiecărui pacient și intenționează să se dedice acestei profesii.

În rolurile celor cinci noi asistenți medicali: Tiera Skovbye (Riverdale) o interpretează pe Grace Knight, o tânără care vrea să ia viața de la capăt în acest loc, până ce o persoană din trecut revine și îi amenință noua carieră; Natasha Calis (The Possession) în rolul lui Ashley Collins, o iubitoare de adrenalină care adoră ritmul alert din spital; Jordan Johnson-Hinds (Blindspot) în rolul lui Keon Colby, un fost sportiv care vrea să demonstreze că poate mai mult decât a arătat pe terenul de sport; Sandy Sidhu (Greys Anatomy) în rolul lui Nazneen Khan, fiica extrem de inteligentă a unei familii bogate din India, care s-a mutat în Canada pentru a se reinventa, iar acesta este primul ei loc de muncă; Donald MacLean Jr. (Workin Moms) în rolul lui Wolf Burke, o persoană empatică și copilăroasă, dar care ascunde un secret prea mare.

Alături de tânăra echipă de asistenți, serialul îi are în distribuție și pe: Cathy White (Vikings) în rolul lui Sinead ORourke, asistent șef și mama adoptivă a tinerei echipe; Ryan-James Hatanaka (Chicago P.D.) în rolul lui Dr. Evan Wallace, atrăgătorul și șarmantul lider al camerei de gardă, care se bucură de atenția tuturor asistentelor, în special a lui Grace; Nicola Correia-Damude (Shadowhunters) în rolul lui Dr. Vanessa Banks, medic specializat în obstetrică, care nu ezită să-l critice pe Keon de câte ori are ocazia.

Cei cinci asistenți pleacă pe un nou drum și vor avea parte de mari provocări, situații tensionate de viață și de moarte, urmate de emoții copleșitoare. Toate nesiguranțele, speranțele și agitația care vine la pachet cu profesia lor de Asistenți medicali sunt prezente la DIVA, din 20 septembrie, de la 20:00!

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte