O fetiță de 4 ani, găsită în viață la 18 zile după ce a dispărut

O fetiță de 4 ani, care a dispărut luna trecută dintr-un camping din Australia, a fost găsită în viață.

Cleo Smith campa cu familia ei la campingul Blowholes Shacks din Australia de Vest când a dispărut pe 16 octombrie, potrivit ABC News din Australia.

Familia ei a spus că s-a trezit în jurul orei 6 dimineața și a constatat că deschizătura cortului era mai mare decât ar fi putut ajunge copilul să o facă. Cleo nu a fost găsită nicăieri, relata presa la vremea aceea.

Miercuri, Cleo a fost găsită într-o casă încuiată din Carnarvon, la aproximativ 100 km de campingul de unde a dispărut, în jurul orei 1 dimineața, ora locală, a declarat comisarul adjunct Col Blanch într-o declarație video.

Casa se afla la doar câțiva kilometri de locul unde locuia fetița de 4 ani cu familia ei, relatează ABC News.

„Unul dintre ofițeri a luat-o în brațe și a întrebat-o „Cum te cheamă?' Ea a spus: „Numele meu este Cleo', a spus Blanch în declarația sa. Mulți dintre ofițerii care au fost de față au plâns.

Ulterior, micuța s-a reunit cu familia ei.

„Acesta este rezultatul la care am sperat și ne-am rugat cu toții. Este rezultatul pe care l-am atins datorită unei mobilizări incredibile ale poliției', a mai spus Blanch.

profimedia-0641214718SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Potrivit autorităților, 140 de persoane lucrau la cazul lui Cleo. Acestea ofereau o recompensă de 1 milion de dolari australieni pentru informații despre dispariția ei.

Un bărbat de 36 de ani a fost arestat în legătură cu dispariția ei, a declarat poliția în timpul unei conferințe de presă miercuri.

Nu au fost depuse încă acuzații în legătură cu acest caz, iar poliția nu a identificat alți suspecți deocamdată.

Poliția a declarat reporterilor că Cleo părea „în regulă fizic' când a fost găsită. Ea a fost dusă la spital pentru a confirma că nu are răni. Ancheta este în desfășurare în acest moment.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri