O femeie căsătorită apelează la un profesionist pentru a fi îmbrățișată și plătește aproximativ 350 lei pe oră

O femeie căsătorită a dezvăluit că plătește 80 de dolari pe oră pentru a vizita un „îmbrățișor' profesionist. Saskia Larsen, din New York, spune că pe soțul ei nu-l deranjează faptul că se întâlnește cu un alt bărbat doar pentru a-l atinge și este „99 la sută sigură' că nu devine gelos.

Actrița folosește un serviciu numit „Cuddlist' și angajează oameni în timp ce este departe de casă pentru a-și continua cariera de actorie.

Vorbind pe pagina de Instagram, Love Don’t Judge, Saskia a explicat:

„Mulți oameni ar crede că este ciudat să accesez serviciile de cuddling pentru că sunt căsătorită, dar nu-mi pasă ce crede lumea. Iubesc afecțiunea și îmi place felul în care îmi face corpul să se simtă.'

Vorbind despre părerea soțului ei, ea a adăugat: „Sunt 99 la sută sigură că el nu devine gelos și vorbesc cu el despre asta. El este mai protector cu mine decât gelos, așa că, atâta timp cât sunt în siguranță, este bine. Nu încalc niciun acord cu soțul meu, nu încalc legea, este foarte relaxant și grozav.'

„Saskia și cu mine avem o relație monogamă, dar nu simt că acest tip de alinare încalcă integritatea. Lui Saskia îi place mult contactul uman, se simte foarte confortabil în preajma celorlalți oameni și este foarte afectuoasă. Când suntem împreună ne îmbrățișăm tot timpul, astfel încât înțeleg de ce ar avea nevoie de acel contact uman', a adăugat soțul ei, Arthur.

Cel care își câștigă existența oferind astfel de servicii spune că afacerea „nu a mers niciodată mai bine' și primește 200 de cereri pe săptămână pentru îmbrățișările sale.

„Am tot felul de clienți de diferite vârste. Bărbați, femei, clienți mai în vârstă, clienți mai tineri care sunt acolo pentru atingerea corporală și interacțiunea umană pentru că prețuiesc foarte mult acest tip de contact', a spus cuddlerul profesionist.

Foto: Daily Mail, 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse