O dantura noua fara perforari, frezari sau adezivi

O dantura noua fara perforari, frezari sau adezivi

Snap-On Smile

Pacientii care se tem de o lucrare dentara extensiva sau, din diverse motive, nu pot sa apeleze la proceduri restaurative cu caracter permanent – coroane, fatete, implanturi etc. – pot apela la o aplicatie dentara detasabila Snap-On Smile, care se fixeaza pe dintii naturali, potrivit specialistilor din cadrul clinicii Glamour Dent.

Aplicatia nu necesita pregatire anterioara, injectii sau adezivi. Fara a apasa pe tesutul gingival si fara acoperire palatala, (intrucat fixarea se face in totalitate pe dinte), Snap-On-Smile este neinvaziv, iar pacientul poate renunta la el oricand.

Snap-On Smile a fost inventat de catre medicul specialist in medicina dentara restaurativa Dr. Marc Liechtung, dupa opt ani de cercetari. Fabricat dintr-o rasina specializata foarte subtire, dar extrem de rezistenta si care nu se pateaza cu usurinta, Snap-On Smile poate fi utilizat ani de zile sau temporar- pentru a oferi o imagine orientativa si pentru a acoperi lucrari dentare restaurative in curs.

Aplicatia personalizata este disponibila pentru arcada superioara si cea inferioara.

Procesul este rapid si lipsit de durere. Medicul dentist face poze si ia amprente dintilor. Pacientul are posibilitatea de a alege intre modele si nuante diferite pentru aplicatia Snap-On Smile. In aproximativ trei saptamani, aplicatia este creata iar pacientul are o noua dantura, “ declara Dr. Anca Patru, General Manager Glamour Dent.

Snap-On Smile este disponibila pentru pacienti de toate varstele: cei cu dinti strambi, patati sau lipsa, sau cu spatii intre dinti, pacienti care nu sunt candidati pentru implanturi sau punti, persoane care urmeaza un tratament de reconstructie a intregii guri sau lucrari pentru implanturi, pacienti care vor sa evite perforari si frezari, sau cei care pur si simplu vor rapid o schimbare a imaginii danturii lor.

Dentist, Glamour Dent

Despre Glamour Dent:
Cabinetul romano-israelian GLAMOUR DENT, situat in centrul Bucurestiului a fost fondat de Dr. Anca Patru si de binecunoscutul medic de origine israeliana Dr. Itzhak Eidelman. Glamour Dent isi propune sa combine experienta stomatologiei internationale si tehnologia de ultima generatie pentru oferirea de servicii dentare de inalta calitate. Printre tehnologiile de ultima generatie disponibile in cadrul Glamour Dent se numara fatetele dentare Lumineers, Aparatul NTI-tss – inovatie impotriva migrenelor, aparatul Roentgen digital cu doza de radiatie redusa cu pana la 90%, aparatului ortodontic lingual Incognito etc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate