O asistentă medicală din Italia, care îngrijea bolnavii diagnosticați cu coronavirus, s-a sinucis

O asistentă medicală din Italia, care lucra în secția ATI a spitalului din Jesolo, cu pacienți infectați cu coronavirus, s-a sinucis aruncându-se în râul Piave. Femeia de 49 de ani începuse să se simtă rău, însă nu îi ieșiseră încă rezultatele la testul de coronavirus, astfel încât nu se știe dacă aceasta fusese sau nu infectată.

Potrivit publicației La Repubblica,citată de rotalianul.ro, la secția de Terapie Intensivă din respectivul spital erau tratați cei mai gravi dintre bolnavii cu Covid-19. Asistenta fusese trimisă acasă de două zile pentru că avea febră.

Pe fondul unei depresii profunde, femeia a luat decizia de a-și încheia socotelile cu viața. Ea și-a găsit sfârșitul în apele râului Piave, din localitatea Cortellazzo (Veneția).

Deși femeia era asistentă medicală la secția de Recuperare a spitalului sus-menționat, în ultima perioada decisese să acorde îngrijiri bolnavilor din secția de boli infecțioase. În această secție sunt spitalizați în prezent 25 de pacienți diagnosticați cu Covid-19.

Numărul deceselor din Italia l-a depășit pe cel al deceselor din China

Potrivit raportăilor, în acest moment, numărul deceselor cauzate de coronavirus în Italia a depășit numărul deceselor din China. Astfel, în Italia sunt peste 3.400 de morți, comparativ cu China, unde au fost răpuși de coronavirus 3.248 de oameni. Și asta în condițiile în care China a înregistrat un număr dublu de pacienți infectați cu coronavirus față de Italia – 80.967 în China, față de 41.035 în Italia.

Citeste si

Vaccinul împotriva coronavirusului. A fost realizat primul test

Organizația Mondială a Sănătății: Rețeta de gel dezinfectant care distruge coronavirusul

Tot ce trebuie să știi dacă intri în șomaj tehnic din cauza epidemiei de coronavirus

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri