Ce festivaluri au loc de 1 mai în țară

festivaluri de 1 mai

Dacă nu reușești să ajungi la mare de 1 mai, ai alternative cel puțin la fel de atractive. Luna mai dă startul distracției, la propriu. Începem cu prima zi, care, de cele mai multe ori, ne găsește pe plajele mangâiate de răsăritul soarelui.

Festivalul Răcnetul Carpaților, București

Faptul că ai rămas blocat în București nu este tocmai o veste proastă. Pe lângă faptul că orașul va fi mult mai liber și liniștit, cea de-a doua ediție a festivalului Răcnetul Carpaților te așteaptă, timp de trei zile, cu muzică bună și concerte de calitate organizate cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Ediția 2018 a festivalului vine cu puternice influențe ale tradițiilor românești, fiind sprijinit totodată și de cultura urbană.

La festival participă nume sonore, precum: GOLAN, Macanache, La Familia, CIA, El Nino, Alan & Kepa, Nimeni Altu’ și mulți alții. Partea cea mai bună, intrarea este gratuită. Dacă te-am convins, ne vedem la Romexpo pe 4, 5, și 6 mai.

Afterhills, Iași

Următorul festival a pus Iașiul în topul celor mai căutate orașe. Afterhills se pregătește de ediția a doua și promite patru zile de distracție intensă. 150 de artiști, 7 scene și 15 genuri de muzică te invită să te bucuri de vibe-ul unui visător. Vino de pe 31 mai, până pe 4 iunie să-i asculți pe Hurts, Tom Odell, Paul Van Dyk, Dubioza Kolectiv and more. Încă poți beneficia de biletele Spring sale, deci grăbește-te.

Revolution, Timișoara

Revolution este un mix al subculturilor, organizat în Timișoara. Muzeul Satului Bănățean va fi și anul anul acesta gazda unuia dintre cele mai căutate festivaluri din Europa. Începănd din 31 mai și terminând pe 3 iunie, vino să trăiești senzația de libertate alături de Gogol Bordello, Dub FX, Kuenta i Tambu și 1000 Mods, iar lista continuă să crească. Abonamentul este 169 lei, prețul crescând la 189 lei dacă vrei și camping.

Jazz in the Park, Cluj

Dacă îți era dor de Cluj trebuie să știi că, de pe 21 iunie și până pe 1 iulie, aici vor răsuna acordurile muzicii clasice. În caz că nu te-ai prins, este vorba de Jazz in the Park, un festival ce adună artiști precum Fanfara Ciorcârlia, Moonlight Breakfast, A-C Leonte, JazzyBIT, Antal Gabor Trio și grupul Juan de Marcos Afro-Cuban All Stars, ce va concerta pentru prima dată în Cluj. Biletele pornesc de la 70, 110 și 140 lei.

Dakini, Tuzla

Oricât am încerca să fugim, marea tot ne cheamă la ea. Așa că, din 27 iunie și până pe 1 iulie fugim la Tuzla, în Constanța, pentru Dakini. Cuvintele cheie sunt relaxare, meditație, un peisaj liniștitor și cinci zile de petrecere. Cea de-a doua ediție a festivalului promite 3 scene și peste 120 de artiști. Fie că ești genul micro sau psy trance, plaja te va primi călduros, invitându-te la noi prietenii. Prețurile biletelor diferă în funcție de vârstă. Dacă ești adolescent plătești 270 de lei, iar dacă ești adult 340.

Acestea sunt doar câteva din festivalurile ce te așteaptă începând din luna mai. Vara se apropie, așa că alege cele mai bune variante prin care să te bucuri de ea. Dar ca distracția să fie mai mare, vino și cu prietenii. Să dăm startul amintirilor de neuitat.

Autor: Mădălina Badea

Sursa foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte