Nu-i spune mereu TE IUBESC. Arată-i că-l iubești!

E frumos să-i spui Te iubesc. E și mai frumos să-i arăți că-l iubești. În definitiv, dragostea se simte și se transmite și prin non-cuvinte. Pentru toți cei care nu s-au născut poeți, le oferim cele mai frumoase cinci sfaturi pentru care vor netezi drumul spre inima celui drag. Așadar nu-i spune mereu TE IUBESC. Arată-i că-l iubești!

Oferă-i toată atenţia ta – dacă bărbatul vede că butonezi telefonul în timpul cinei, s-ar putea să interpreteze negativ lucrul acesta şi să creadă că nu este suficient de important pentru tine. Acest lucru se întâmplă deoarece creierul bărbatului nu este făcut să se concentreze pe mai multe lucruri în acelaşi timp şi nu-şi poate imagina că lucrurile pot sta altfel pentru altcineva. Aşadar, încearcă să păstrezi contactul vizual pe toată durata discuţiei cu el şi să îl întrerupi cât mai puţin.

Găteşte-i felul de mâncare preferat – “Dragostea trece prin stomac” spune o vorbă veche. Ei bine, această metodă de “a cuceri” un bărbat funcţionează şi în zilele noastre. Cel mai bine este să ştii ce îi place să mănânce şi să nu fie nevoie să-l întrebi dinainte ce ar vrea să-i găteşti. Astfel, îi vei demonstra cât de bine îi cunoşti preferinţele.

Poartă rochia cu care îi place să te vadă îmbrăcată – atunci când te aranjezi îi transmiţi că încă vrei să arăţi bine pentru el, indiferent de cât de mult timp a trecut de când sunteţi împreună. Dacă vrei să stârneşti şi mai multă pasiune, lucrează puţin la cromatică. Nu degeaba se spune că roşul este culoarea pasiunii…

Ai grijă de tine, ca să îi arăţi că îţi pasă de el – lupta cu stresul, alimentaţia adecvată, exerciţiile fizice, renunţarea la fumat îţi pot părea servicii pe care ţi le faci ţie, dar nu este aşa. Atunci când tu te îngrijeşti îi demonstrezi că faci eforturi pentru a menţine relaţia, îi demonstrezi că îţi pasă, că vrei să te placă mereu şi că te îngrozeşte gândul că el s-ar putea uita la alta vreodată.

Fă-i complimente – de-a lungul istoriei, bărbaţii au fost cei care au făcut complimente femeilor. În zilele noastre, lucrurile s-au mai schimbat puţin, iar sexul puternic are tot mai adesea nevoie de confirmarea calităţilor care îi consacră masculinitatea. Aşadar, confirmă-i mereu partenerului tău că este un om săritor, descurcăreţ, îndemânatic şi, nu în ultimul rând, că este bun la pat.

Foto: 123RF

Citește și:

Iată ce se spune despre căsătorie… o să rămâi șocată!

De ce unii bărbați nu pot fi 100% fideli? Iată opinia psihologului

Am aflat de la cititoarele Avantaje: trucuri eficiente pentru a ieși din situații de criză

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii