Nu ești deloc fotogenică? Acesta este trucul care te va ajuta să ieși perfect în fotografii

trucul care te ajută să ieși perfect în fotografii

Poate că ți s-a întâmplat și ție ca atunci când te uiți în oglindă să îți placă foarte mult ceea ce vezi, însă când vine vorba de fotografii, imaginea să fie total diferită și să nu te mulțumească absolut deloc.

Foarte multe femei se află în această situație și nu din cauza faptului că nu sunt fotogenice, ci alta este explicația pentru care fotografiile nu sunt chiar reușite. În momentul în care ne lăsăm fotografiate, multe dintre noi avem tendința de a ne simți stânjenite în fața aparatului foto, mai ales atunci când fotograful este o persoană pe care nu o cunoaștem. Cum puține sunt cele care pot masca acest disconfort, în fotografii este surprinsă tocmai încercarea de a părea naturale, care este trădată de un zâmbet fals și o privire pierdută.

Trucul care te va ajuta să ieși perfect în fotografii

În spatele unei fotografii perfecte se află întotdeauna un fotograf priceput, dar și un model relaxat. În plus, dacă ești nevoită să faci foarte multe fotografii până poți alege una care să te mulțumească, poate că este nevoie să apelezi la un truc simplu, dar care te va face să arăți impecabil în poze.

Secretul unei fotografii reușite constă în modul în care îți poziționezi limba, potrivit thesun.co.uk. Poate părea ciudat, însă dacă îți ții limba în cerul gurii, chiar în spatele dinților, vei obține un zâmbet natural și vei da senzația că ești foarte relaxată, iar acest lucru te va ajuta să ieși mult mai bine în poze. Pe lângă faptul că îți schimbă în mod radical expresia feței, acest truc îți va subția fața și te va face să pari mult mai tânără.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Trucul care te ajută să îți alegi poza de profil perfectă

Nu te desparți niciodată de telefonul mobil și faci tot timpul fotografii? Uite ce spune acest lucru despre tine

Îți dorești cât mai multe aprecieri pe Instagram? Postează fotografiile doar la aceste ore

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse