Noutățile din toamnă la PRO TV. Două seriale în premieră și o competiție sportivă de mare performanță

Noutățile din toamnă la PRO TV

„Triplusec' și „Vlad' sunt cele două seriale noi care încep în septembrie. Spectacolul-competiție „Ninja Warrior' este produs pe un format internațional de mare succes. Alături de noutățile din toamnă la PRO TV, continuă producțiile deja consacrate. Cu unele modificări, pe ici-pe colo…

Noutățile din toamnă la PRO TV
TRIPLUSEC

Noutățile din toamnă la PRO TV

„Un serial dus cu pluta', este formula cu care îl prezintă producătorii. O reuniune de clasă: 15 ani de la absolvirea liceului. Șase foști colegi, interpretați de Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Paul Diaconescu, Andrei Cojanu și Andrei V. Ciopec.

Diriginta, interpretată de Oana Pellea – o dură. N-are nicio reținere să-i împartă pe absolvenți în realizați și ratați. Dar ratați după criteriile cui? Și ce înseamnă reușita? Un serial de comedie care ne provoacă să ne revizuim sistemele de valori.

Noutățile din toamnă la PRO TV
VLAD

Noutățile din toamnă la PRO TV

Un thriller construit pe tema „Contelui de Monte Cristo', plasat în prezent. Adrian (Anghel Damian) a fost închis pe nedrept, în urma participării înscenate la un jaf. Cei care l-au trădat au fost chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea).

Ce urmează după eliberare? Răzbunarea și pedepsirea adevăraților vinovați. Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea. Există și un mentor care îi asigură îndrumare pe drumul succes și răzbunare: Cezar (Bebe Cotimanis).

În alte roluri: Olimpia Melinte, Diana Sar, Aura Călărașu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș, Tudor Oprișan.

Noutățile din toamnă la PRO TV
NINJA WARRIOR

Noutățile din toamnă la PRO TV

În luna iunie, la cinci zile de la anunțarea achiziționării formatului PRO TV raporta peste 1.000 de persoane înscrise în competiție. „Printre ei se numără studenți, doctori, pompieri, alpiniști, antrenori de fitness, polițiști, dansatori sau chiar viitori piloți.'

Miza în bani: premiul de 100.000 €. Miza dincolo de bani: faima și depășirea propriilor limite. Probabil.

Într-un platou special construit (15.000 mp din care 7.000, spațiul de competiție, se desfășoară:

  • 4 trasee;
  • 43 de obstacole;
  • Muntele Midoriyama, înalt cât un bloc de opt etaje;
  • platformele de start aduse din Belgia;
  • peste 1200 de lumini;
  • peste 100 metri pătrați de ecrane LED.

Permanențele continuă

Noutățile din toamnă la PRO TV

„Las Fierbinți' a ajuns la sezonul cu numărul 14. „România, te iubesc!' împlinește 20 de ani. „Visuri la cheie' continuă cu noi emoții și noi împliniri. De pe 7 septembrie, „Vocea României' se reia, cu o modificare în formula de antrenori: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra și Smiley. Dar și cu noutăți de decor, de tehnologie, de format și de identitate grafică.

Euro 2020 – meciurile din grupa de calificare ale României

Noutățile din toamnă la PRO TV

Fotbalul va avea partea leului în transmisiunile sportive. PRO TV va transmite cele șase meciuri din grupă pe care le va avea de susținut România în vederea calificării la Campionatul European de Fotbal. Sau „Euro 20.20', cum ar spune cineva…

Mihaela Serea
Foto: PRO TV, Mihaela Serea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse