Noi detalii despre juriul emisiunii „Next Star”! Pepe a făcut declarații despre noul sezon: „Peste tot pe unde merg, copiii mă întreabă când începe show-ul”

Vezi pozele

Pepe va face parte din juriul celui de-al nouălea sezon al show-ului Next Star', care va începe, în curând, la Antena 1. Artistul face parte din juriul emisiunii încă de la primul sezon.

Începând cu acest sezon, juriul emisiunii se va schimba, iar Lidia Buble este cel mai nou membru al juriului.

„'Next Star' este proiectul cu care mă identific cel mai mult. Abia aștept să reînceapă filmările. Și nu sunt singurul, căci peste tot pe unde merg, copiii mă întreabă când începe show-ul. Mă bucur că acum fiicele mele sunt suficient de mari să înțeleagă ce înseamnă Next Star'. De altfel, Maria accesează de ceva timp filmulețele de pe youtube cu copiii talentați de la Next Star' și mă tot întreabă când va mai fi emisiunea la televizor. Satisfacția mea va fi maximă atunci când ne vom uita împreună la show, pentru că acum vor înțelege mult mai bine cât de important este să-ți cultivi talentul pe care-l ai, să mergi la antrenamente și repetiții, atunci când faci un sport, dansuri sau muzică', a spus Pepe.

Noi detalii despre juriul emisiunii „Next Star'

Cântărețul a vorbit și despre rolul de tată care este foarte important în viața lui.

„Foarte important pentru mine este faptul că sunt tătic, nu doar artist. Pentru că văd altfel lucrurile de la masa juriului. Îmi dau seama mai bine cât de greu îi este unui copil să ajungă la perfecțiune, cât este talent nativ și cât este muncă în spatele fiecăruia dintre ei, dar și când evoluează cu plăcere pe scenă, pentru că așa vrea el și nu pentru că așa vor părinții lui', a adăugat juratul.

În noul sezon, show-ul prezentat de Dan Negru va aduce pe scenă copii cu talente deosebite în diverse domenii, printre care muzică, dans, teatru, sport, într-un spectacol excepțional.

La „Next Star', în cel de-al nouălea sezon, Pepe o va avea alături, la masa juriului, pe Lidia Buble. Cine este cel de-al treilea jurat al show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla în zilele următoare.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele declarații ale lui Vladimir Drăghia, după ce a câștigat marele premiu la emisiunea „Exatlon'! Ce va face cu 100.000 de euro

Nicole Cherry, cadou inedit din partea Antoniei: „E ceva nou pentru mine'

Ce sacrificii a făcut Paula Seling pentru a-și clădi un nume în muzică? Drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor: Pasiunea pentru muzică te face să…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete