Ce reguli trebuie să respecte Meghan Markle după ce a devenit ducesă de Sussex?

Ce reguli trebuie să respecte Meghan Markle după ce a devenit ducesă de Sussex

Viața în familia regală este privită cu o ușoară invidie de orice femeie. Cine nu a visat măcar o dată la rochiile elegante, pălăriile cu boruri largi sau la recepțiile organizate în acele săli cu un decor aparte? Ei bine, cu toate că o astfel de viață are o mulțime de avantaje, există și câteva reguli ce trebuie respectate cu strictețe.

Proaspăt intrată în familia regală britanică, Meghan Markle, actuala ducesă de Sussex, va fi nevoită să respecte o serie de reguli impuse de protocolul regal. Dacă unele sunt ușor de înțeles, altele sunt mai puțin relevante, dar cu toate acestea, ducesa de Sussex nu va avea voie să se abată de la aceste norme.

Ce reguli trebuie să respecte Meghan Markle după ce a devenit ducesă de Sussex?

Lista regulilor este una destul de lungă, iar în prima sa apariție publică, Meghan Markle a arătat că deja se conformează noilor norme, alegând să poarte un clutch elegant și renunțând la gențile de umăr care îi erau atât de familiare.

1. Fără selfie-uri

Cariera în domeniul cinematografiei a făcut-o pe Meghan Markle să fie deschisă în relația cu cei din jur, aceasta pozându-se de fiecare dată cu fanii care îi cereau acest lucru. După ce a intrat în familia regală, selfie-urile îi sunt interzise ducesei de Sussex, această regulă încercând să îi determine pe oameni să stabilească un contact vizual cu membri familiei regale, să poarte conversații cu ei și nu să le întoarcă spatele pentru a realiza un selfie.

2. Fără autografe

Vremea în care își punea semnătura pe lucrurile personale ale fanilor a trecut pentru Meghan Markle. Aceasta va semna doar documente oficiale și în cazuri excepționale, aceasta va semna cărți oferite unor vizitatori, potrivit eonline.com.

3. Fără rețele de socializare

Cu câteva luni înainte de căsătoria cu prințul Harry, Meghan Markle și-a închis conturile de pe rețelele de socializare, dar și blogul de lifestyle pe care îl administra, chiar dacă era foarte activă în mediul online.

4. Fără ojă colorată

Protocolul regal le impune femeilor din familia regală să nu poarte un lac de unghii colorat. Astfel, nuanțele nude și cât mai naturale sunt singurele care pot fi folosite în realizarea manichiurii.

5. Haine de doliu în bagaj

Orice persoană care face parte din familia regală britanică trebuie să poarte în bagaj haine de doliu. Această regulă a fost impusă după ce regina Elisabeta a II-a fost pusă în situația de a se întoarce dintr-o vacanță îmbrăcată în haine colorate, imediat după ce a aflat de moartea regelui George.

6. Reverențe în fața membrilor familiei regale

Ori de câte ori o întâlnește pe regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle va trebui să facă o reverență în fața acesteia. Același lucru se întâmplă și în cazul celorlați membri ai familiei regale care au un titlu nobiliar superior.

7. Fără fuste scurte

Lungimea fustelor sau rochiilor pe care Meghan Markle le va purta nu trebuie să fie mai sus cu un centimetru sau doi de genunchi.

8. Nu va mai sta picior peste picior

Cu toate că în alte situații este o poziție considerată elegantă, ducesa de Sussesx nu va avea voie să stea picior peste picior. Aceasta poate doar să își încrucișeze gleznele.

9. Fără pantofi cu platformă

Regina Elisabeta a II-a este total împotriva acestor pantofi, motiv pentru care nici celelalte femei care fac parte din familia regală britanică nu au dreptul de a-i purta.

10. Ultima masă este la 20:30

Dacă își dorește să ia cina în prezența reginei, Meghan Markle trebuie să respecte cu strictețe orele de masă. Cina este programată la ora 20:30 și nu va dura mai de ora 22.

11. Locul la masă nu poate fi schimbat

Cu toate că poate părea ciudat, Meghan Markle nu va avea posibiliatea de a decide în ce loc să se așeze la masă. Ea va trebui să stea tot timpul lângă prințul Harry, fără ca între ei să existe scaune libere sau ocupate de alte persoane.

12. Ordinea intrării într-o anumită încăpere

O altă regulă ce trebuie respectată este ordinea intrării într-o anumită încăpere. Indiferent de situație, ordinea este următoarea: regina Elisabeta, prințul Philip, prințul Charles, Camila, prințul William, Kate Middleton, prințul Harry și Meghan Markle.

13. Nu se mănâncă înainte sau după regină

În momentul servirii mesei, toți cei prezenți trebuie să aștepte ca regina să înceapă să mănânce, iar după ce aceasta a terminat de servit preparatul, toți cei prezenți trebuie să se oprească.

14. Nimeni nu adoarme înaintea reginei

Dacă se află în aceeași încăpere cu regina, Meghan Markle nu trebuie să adoarmă niciodată înaintea ei.

15. Fără Monopoly

Este celebru în toată lumea, dar în familia regală britanică nu poate fi jucat și asta pentru că poate produce dependență.

16. Nu se ridică degetul mic în momentul servirii ceaiului

Vedem acest gest destul de des în filme, chiar dacă acesta nu se aplică în realitate. Degetele trebuie să rămână pe ceașcă în momentul servirii oricărei băuturi.

17. Fără crustacee

În familia regală nu se consumă crustacee pentru a preveni otrăvirea. Cu toate acestea, mai există și excepții.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum reușește Jennifer Aniston să aibă un ten perfect la 49 de ani? Ritualul pe care îl respectă în fiecare dimineață

Ce sacrificii a făcut Paula Seling pentru a-și clădi un nume în muzică? Drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor: Pasiunea pentru muzică te face să…'

Meghan Markle și prințul Harry, prima apariție publică după nunta regală. Ce schimbare de stil a făcut ducesa de Sussex?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati