Nicole Cherry, cadou inedit din partea Antoniei: „E ceva nou pentru mine”

Vezi pozele

Nicole Cherry a fost invitată în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor', de la Antena Stars, unde a povestit cu zâmbetul pe buze despre animalul său de companie.

Cântăreața a povestit despre momentul emoţionant în care a primit cadoul pe care şi-l dorea cel mai mult, dar pe care nu spera că îl va primi prea uşor. Este vorba despre un cățeluș adorabil.

Nicole Cherry, cadou inedit din partea Antoniei

„Pe King l-am primit de la Antonia, de Mărțișor, acum 2 ani. A vorbit cu ai mei înainte. Eu îi tot ziceam că vreau un câine, că ai mei nu îmi cumpără, pentru că nu o să am grijă de el. Și s-a gândit ea într-o zi: <>. Aşa că, după o vacanţă în Grecia, m-a sunat și mi-a zis că vine să îmi aducă o geantă, pe care mi-o cumpărase. Mi-a dat o geantă de câine. Mă uitam la ea și mă gândeam ce fac eu cu o geantă de câine. Când văd că iese un ghemotoc de acolo!', a mărturisit Nicole Cherry, la Antena Stars.

Nicole spune că ea nu a mai avut alt animăluț, King este primul ei cățel.

„E primul meu cățel. A mai avut sora mea când era mai mică, dar eu nu am reușit să îl prind. E ceva nou pentru mine,'  a adăugat artista.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena Stars

Mihaela Tudor

Citește și:

Nicole Cherry a recunoscut că viața de artist cere sacrificii: „O țară întreagă avea așteptări de la mine. M-am îngrășat de la stres'

Nu a fost dintotdeauna slabă! Nicole Cherry a povestit cum a reușit să slăbească pentru a fi artistă: „La 7 ani m-am îngrășat foarte mult'

Nicole Cherry a promovat examenul de Bacalaureat 2017. Uite ce note a obținut cântăreața 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete