Ce sacrificii a făcut Paula Seling pentru a-și clădi un nume în muzică? Drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor: “Pasiunea pentru muzică te face să…”

Vezi pozele

Paula Seling cântă încă din copilărie și a muncit foarte mult pentru a-și clădi un nume în acest domeniu. A încercat de fiecare dată să devină mai bună și să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului și chiar dacă a reușit acest lucru, drumul nu a fost deloc unul ușor.

Pentru Paula Seling, muzica nu este doar o modalitate de a se face remarcată și a-și câștiga existența, ci a devenit un stil de viață. Pasiunea s-a împletit cu jobul și astfel, cântăreața a ajuns să câștige cu ușurință inimile publicului, punând tot timpul suflet în cântecele pe care le-a interpretat.

Ce sacrificii a făcut Paula Seling pentru a-și clădi un nume în muzică?

Cu toate că pare ușor și este ideal ca jobul și pasiunea să fie reprezentate de același lucru, în realitate, Paula Seling a mărturisit că a fost nevoită de multe ori să facă sacrificii pentru a se bucura de succes. A debutat când era doar un copil și din dorința de a face performanță, aceasta a renunțat la activitățile obișnuite și s-a dedicat muzicii. În plus, orele petrecute în studioul de înregistrări și curajul de a alege calea mai dificilă au făcut-o pe artistă să fie apreciată de public.

“Succesul pe plan profesional are legătură cu a cânta în cât mai multe locuri, a cânta cât mai multe piese bune care să îți trimită mesajul către cât mai mulți ascultători. Din punct de vedere personal, a avea succes cred că înseamnă a fi fericit, să îți găsești persoana care să te iubească și pe care să o iubești, să ai o familie frumoasă, împlinită și să zâmbești în fiecare zi. Atunci când privești cu seriozitate ceeea ce faci și nu alegi calea cea mai ușoară, pentru că sunt mulți soliști care caută calea cea mai ușoară, au cu totul și cu totul alte preocupări și fac muzică doar pentru a deveni persoane publice. Asta e un alt gen de pasiune, nu e pasiunea pentru muzică. Pasiunea pentru muzică te face să stai zile în șir, să uiți de tine și să lucrezi la o piesă, să lucrezi la un text, să lucrezi la tehnica ta vocală pentru a deveni cine vrei tu să fii.”. a spus Paula Seling, potrivit antenastars.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Paula Seling.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Jet Li, de nerecunoscut. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul?

Prințesa Charlotte, surprinsă într-o ipostază adorabilă la nunta regală. Cum a fost fotografiată?

Meghan Markle și prințul Harry, prima apariție publică după nunta regală. Ce schimbare de stil a făcut ducesa de Sussex?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete