Nicole Kidman a pierdut două sarcini până să poată deveni mamă

Nicole Kidman

Actrița Nicole Kidman (53 de ani) s-a căsătorit cu primul ei soț, actorul Tom Cruise, în anul 1990, la 23 de ani.

La scurt timp de la oficializarea relației lor, actrița a aflat că este însărcinată. Din nefericire însă, sarcina era una ectopică, ovulul fertilizat dezvoltându-se în afara uterului.

Nicole Kidman a pierdut două sarcini până să poată deveni mamă

Ulterior acestei pierderi, cuplul decide să adopte doi copii, o fiică și un fiu, Isabella Jane (27 de ani) și Connor Anthony (25 de ani).

Tom Cruise este un membru devotat al Bisericii Scientologice. Provenind din familii care nu-i puteau întreține, Isabella și Connor au fost adoptați prin intermediul bisericii de actori.

În 2001, Nicole pierde o a doua sarcină cu actorul. În același an, Tom depune actele de divorț citând diferențe ireconciliabile.

În anul 2007, într-un interviu pentru Marie Claire, Nicole a vorbit despre experiența sa: „A fost incredibil de traumatizat. Uneori alegi să îți împărtășești durerea însă”.

Totodată, actrița mărturisea că speră să poată purta o sarcină cu succes până la termen. „Ce va fi, va fi. Este în mâinile lui Dumnezeu.”

A devenit mamă pentru prima oară în 2008

La mai puțin de un an de la publicarea interviului, Nicole a devenit pentru prima dată mamă alături de actualul ei partener de viață, solistul Keith Urban.

Perechea are împreună două fiice, Sunday (12 ani) și Faith (9 ani). În niciunul dintre discursurile sale de acceptare, Nicole nu le-a mulțumit copiilor ei adoptivi pentru realizările sale.

Imagini cu Sunday și Faith în GALERIA FOTO de mai sus!

Cu toate acestea, mărturisește că Isabella și Connor sunt adulți, că sunt capabili de a lua propriile decizii și că nu vorbește despre viața lor intimă pentru a-i proteja.

Nicole și-a cunoscut actualul soț în anul 2005. Un an mai târziu, în vara lui 2006, perechea și-a oficializat relația.

După nașterea primei fiice, când încerca să rămână din nou însărcinată, Nicole a întâmpinat iar probleme. Cu ajutorul unei mame-surogat însă, perechea are acum doi copii.

Actrița a admis că Sunday și Faith sunt crescute într-o manieră neconvențională, fără Instagram și telefoane. Nicole nu publică imagini cu chipul acestora.

Foto: Profimediaimage.ro / Instagram

Citește și:

Will Smith și soția lui, investigați de Protecția Copilului pentru că și-ar fi înfometat fiica

Cum arată Diana Bart în ultima lună de sarcină? „În 2 săptămâni și jumătate îmi voi ține cel de-al doilea copil în brațe”

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete