Cum arată Diana Bart în ultima lună de sarcină? „În 2 săptămâni și jumătate îmi voi ține cel de-al doilea copil în brațe”

Diana Bart a intrat în ultima lună a celei de-a doua sarcini. În mediul online, prezentatoarea TV a dezvăluit că va deveni pentru a doua oară mamă în doar două săptămâni și jumătate.

Cum arată Diana Bart în ultima lună de sarcină? „În 2 săptămâni și jumătate îmi voi ține cel de-al doilea copil în brațe”

„Am intrat în ultima lună de sarcină. Atât de repede a trecut?? ☀️ Ei bine, da! ☀️ Și e o senzație tare plăcută când știu că în 2 săptămâni și jumătate îmi voi ține cel de-al doilea copil în brațe. 🤍”, a scris vedeta, pe Instagram.

„Sunt ca un copil nerăbdător … Și chiar pot spune că am o mai mare nerăbdare și mai multe emoții decât la Maira.

Și asta pentru că le împart acum la doi. Sunt atât de curioasă cum își va primi peste 3 săptămâni Maira surioara, cum va arăta, ce va avea asemănător și diferit de ea.

Cum se va schimba viața noastră. E ca o poveste pentru care sunt recunoscătoare în fiecare zi! ☀️”, a declarat Diana în mediul online, în urmă cu o săptămână.

Imaginile cu Diana în GALERIA FOTO de mai sus!

Cum a reacționat fiica ei când a aflat că va avea o surioară?

„La început, am luat-o pe ocolite și am întrebat-o dacă ar vrea o surioară sau un frățior, așa cum vede la desene sau prin cărțile de povești.

Și mi-a spus că nu, că vrea să fie singură. Probabil că, fiind în centrul universului nostru, n-a vrut să apară ceva care să-i limiteze atenția noastră sau să împartă cu cineva tot ceea ce primește de la noi.

Și atunci am abordat-o altfel, spunându-i că acest bebeluș este pentru ea. I-am citit mai multe povești cu frați și surori și i-am arătat cât de important este să ai cu cine să te joci, să-ți ajuți frățiorul să mănânce etc.

Din acel moment, a devenit nerăbdătoare, vrea să știe când vine bebelușul, ca să aibă grijă de el, să se joace cu el …”, mai spune Diana Bart, pentru OK! Magazine.

Deși își dorea un fiu, soțul prezentatoarei se bucură că Maira va avea o surioară.

„Pe de o parte, voia băiețel, pe de altă parte, voia și două fetițe … Dar a fost haios, atunci când a aflat că vom avea tot o fetiță.

M-a întrebat: «Sigur e fetiță? Nu cumva e băiețel, ca să am și eu cu cine să merg la meciurile de fotbal?».” 

Foto: Instagram

Citește și:

Ce notă a luat Mirela Vaida la Bacalaureat? „Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum”

Actrița Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica

Dana Săvuică, în costum de baie la 50 de ani! „Același costum de baie, dar nu aceleași kilograme …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete