Tom Hanks, victimă a coronavirusului: „Purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini!”

Tom Hanks șoca acum mai bine de o lună când anunța că este infectat cu noul coronavirus. După ce a învins cumplita boală determinată de infectarea cu temutul virus, Hanks face mărturisiri care ar trebui să ne motiveze să fim puțin mai atenți.

„Ideea de a face ce trebuie este atât de simplă – purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini. Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască', spune actorul.

„Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puțin posibil, nu aș avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o mașină, trebuie să respecți limitele de viteză, trebuie să folosești semnalizarea, trebuie să eviți pietonii.

Dacă nu poți face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină. Dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să respecți distanța socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ți cred argumentele', explică actorii în termeni nu tocmai prietenoși.

În plus, Hanks face un apel la solidaritate pentru americani, dar și pentru toți cei care înțeleg grava situație prin care trece omenirea. „Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete