Will Smith și soția lui, investigați de Protecția Copilului pentru că și-ar fi înfometat fiica

Will, Jada Pinkett, Willow și Trey Smith (Trey - fiul actorului din primul mariaj)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Soția lui Will Smith (51 de ani), Jada Pinkett Smith (48 de ani), și-a amintit când Serviciile de Protecție a Copilului au apărut la ușa ei pentru a investiga dacă fiica ei, Willow Smith (19 ani), era înfometată de cuplu.

Actrița își amintește cât de „furioasă” a fost după ce Protecția Copilului a fost sunată să investigheze starea de sănătate a fiicei sale, în anul 2014.

Will Smith și soția lui, investigați de Protecția Copilului pentru că și-ar fi înfometat fiica

În ediția de luni a popularului show online al actriței, Red Table Talk, Jada și Willow povestesc, în episodul special Întreabă-ne din nou, despre experiența declanșată de o fotografie cu Willow fără bluză, la vârsta de 13 ani, în pat alături de un prieten de familie, Moises Arias (20 de ani), care a început să circule internetul.

Deși Willow a mărturisit că fotografia „nu a avut nicio intonație sexuală” și că Moises era ca un frate pentru ea, o investigație a început în cadrul Protecției Copilului după ce s-a primit o plângere cum că perechea formată din Jada și Will Smith își înfometează fiica.

„A fost prima dată când am fost realmente furioasă”, a explicat actrița. „Mă uitam la doamna aceea și mă gândeam cum ar putea să ajute atâția alți copii, în loc să-și piardă timpul cu un copil care are absolut tot ce are nevoie”, mărturisește Willow.

Cele două au continuat să vorbească despre cele întâmplate, Jada mărturisind că Willow își propusese să o tachineze pe reprezentanta Protecției Copilului.

„Deja cred că te înfometăm, o să ieși mâncând un bol de cereale la ora două spunând că asta e prima ta masă?”, a mărturisit Jada.

„Am ieșit mâncând exact pentru că au spus că mă înfometați. Mi-am propus să mânânc întreg interviul”, a spus Willow.

În continuare, actrița dezvăluie că Willow și fratele ei, Jaden (21 de ani), au folosit interviul pentru a protesta, deși fuseseră rugați de celebrii lor părinți să se comporte cât mai frumos.

În cele din urmă, Jada consideră că experiența i-a apropiat și mai mult ca familie și că, datorită acelui incident, copiii ei au înțeles care sunt dezavantajele celebrității.

Foto: Profimediaimages.ro / Instagram

Citește și:

Cine este vedeta care își duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime cu ei?

Britney Spears deține doar 30% din custodia fiilor ei. Artista luptă pentru o înțelegere egală cu tatăl copiilor ei

Kate Middleton, un nou exemplu de eleganță și rafinament. Detaliul cu care a reușit să îi aducă un omagiu prințesei Diana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete