Will Smith și soția lui, investigați de Protecția Copilului pentru că și-ar fi înfometat fiica

Will, Jada Pinkett, Willow și Trey Smith (Trey - fiul actorului din primul mariaj)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Soția lui Will Smith (51 de ani), Jada Pinkett Smith (48 de ani), și-a amintit când Serviciile de Protecție a Copilului au apărut la ușa ei pentru a investiga dacă fiica ei, Willow Smith (19 ani), era înfometată de cuplu.

Actrița își amintește cât de „furioasă” a fost după ce Protecția Copilului a fost sunată să investigheze starea de sănătate a fiicei sale, în anul 2014.

Will Smith și soția lui, investigați de Protecția Copilului pentru că și-ar fi înfometat fiica

În ediția de luni a popularului show online al actriței, Red Table Talk, Jada și Willow povestesc, în episodul special Întreabă-ne din nou, despre experiența declanșată de o fotografie cu Willow fără bluză, la vârsta de 13 ani, în pat alături de un prieten de familie, Moises Arias (20 de ani), care a început să circule internetul.

Deși Willow a mărturisit că fotografia „nu a avut nicio intonație sexuală” și că Moises era ca un frate pentru ea, o investigație a început în cadrul Protecției Copilului după ce s-a primit o plângere cum că perechea formată din Jada și Will Smith își înfometează fiica.

„A fost prima dată când am fost realmente furioasă”, a explicat actrița. „Mă uitam la doamna aceea și mă gândeam cum ar putea să ajute atâția alți copii, în loc să-și piardă timpul cu un copil care are absolut tot ce are nevoie”, mărturisește Willow.

Cele două au continuat să vorbească despre cele întâmplate, Jada mărturisind că Willow își propusese să o tachineze pe reprezentanta Protecției Copilului.

„Deja cred că te înfometăm, o să ieși mâncând un bol de cereale la ora două spunând că asta e prima ta masă?”, a mărturisit Jada.

„Am ieșit mâncând exact pentru că au spus că mă înfometați. Mi-am propus să mânânc întreg interviul”, a spus Willow.

În continuare, actrița dezvăluie că Willow și fratele ei, Jaden (21 de ani), au folosit interviul pentru a protesta, deși fuseseră rugați de celebrii lor părinți să se comporte cât mai frumos.

În cele din urmă, Jada consideră că experiența i-a apropiat și mai mult ca familie și că, datorită acelui incident, copiii ei au înțeles care sunt dezavantajele celebrității.

Foto: Profimediaimages.ro / Instagram

Citește și:

Cine este vedeta care își duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime cu ei?

Britney Spears deține doar 30% din custodia fiilor ei. Artista luptă pentru o înțelegere egală cu tatăl copiilor ei

Kate Middleton, un nou exemplu de eleganță și rafinament. Detaliul cu care a reușit să îi aducă un omagiu prințesei Diana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete